Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.6°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.5°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
77kg
+
Bobby Green

Rykte Google osäkra på om Apple godkänner Maps-app

Vill inte släppa in en "bättre" produkt än Apples egna

Visa inte iOS-artiklar
iOS / Appar

I den senaste versionen av Apples mobila operativsystem iOS så hade man ju som bekant valt att ersätta Google Maps med sitt eget kartsystem, något som ogillades av många iOS-användare. Dock så utlovade Google att man skulle ta fram en separat iOS-app för Google Maps men nu kommer lite oroväckande uppgifter angående det.

Enligt brittiska The Guardian så misstänker källor ifrån Google att Apple inte kommer att godkänna deras separat Google Maps-app. Som orsak anges att Apple nu vill rädda sitt ansikte efter det att man kickat Scott Forestall, den ytterst ansvarige för valet att slänga ut Google Maps, och därför inte vill att användare ska kunna jämföra Google Maps med sina egna kartor.

En annan anledning till varför Google-källorna tror att det blir svårt att få en Google Maps-app godkänd är att inga tredjeparts-kartappar som använder Googles teknik, det finns några stycken, finns att hitta bland de tredjeparts-kartapparna som Apple själva rekommenderar.

Google sägs vara klar med sin version av Google Maps till iOS i slutet av året enligt samma källor men vi får väl som sagt se om den någonsin dyker upp i App Store. Men som sagt, detta är bara ett rykte från anonyma källor så vi får nog ta det hela med en nypa salt.