m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
47.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hesa Fredrika är Hesa Fredrik i mobilen
Håll koll på Viktigt Meddelanden till Allmänheten 
46.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu har Norge stängt ner FM-nätet
Första landet i världen som gör det 
31.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Tyler, The Creator kör kontorskonsert
Det svänger ju 
89kg
+
Bobby Green

iOS Player of the Match

Betygsätt fotbollsspelare

Visa inte iOS-artiklar
iOS / Appar

Gänget bakom den uppskattade fotbolls-appen Live Score Addicts släpper nu lagom till starten av brittiska Premier League och spaska La Liga ännu en fotbolls-relaterad app.

Den här gången handlar det om iOS-appen Player of the Match där användarna ska betygsätta fotbollspelare i varje match och utse matchens spelare men det går även att dela ut andra "märken" i form av Bra skott, Bra pass, Kämpe eller Filmning. Tanken är att man med användarnas uppgifter efter säsongens slut ska kunna avgöra vem som är världens bäste spelare, vem som filmar mest, vem som är mest älskad och så vidare.

Player of the Match är gratis och hittas till iOS på länken nedan.

Visa
Pressmeddelande
Player of the Match:
Ny fotbollsapp låter fansen göra sin röst hörd

Efter den globala succén med Live Score Addicts presenteras nu den nya mobilappen Player of the Match, där fans betygsätter individuella prestationer och utser matchens lirare i matcher och turneringar världen över.

–Matchens lirare utses traditionellt av experter och journalister. Att bli tilldelad matchens lirare direkt från fansen är betydligt mer prestigefullt och ärofyllt, anser Kennet Andersson, bronsmedaljören från VM-94.

På mindre än 18 månader har appen Live Score Addicts vuxit till att bli världens 4:e största fotbollsplattform, med över 1 500 000 användare. Med målet att öka fansens röst och flytta det offentliga bedömandet av spelarna till publiken kan nu killarna från Göteborg få ännu större genomslag i fotbollsvärlden.

Med den nya appen – som lanseras nu på lördag den 17:e augusti – tillåts fansen live gradera spelare genom omdömen som ”het” eller ”kall” samt genom användandet av olika märken som bland annat Bra skott, Bra pass, Kämpe eller Filmning.

I takt med att den nya appen växer kommer många frågor bli besvarade. Vem är den mest älskade spelaren i Premier League? Vem filmar mest i Serie A? Vem har bäst kämparandra i La Liga? Player of the Match besvarar dessa frågor med de samlade åsikterna från fansen själva.

Efter varje enskild match annonseras de tre bästa spelarna från varje lag med medaljerna Guld, Silver och Brons. Utmärkelserna baseras på det sammanlagda betyget från alla användare och presenterar således fansens röst om vem som varit matchens bästa spelare.

IFK Göteborgs mittfältsspelare Philip Haglund anser att fansens röst är av stor betydelse och att det kan ha ett direkt inflytande på fotbollsspelarnas prestationer på planen.

–Det är till stor del för fans och publik man spelar. Deras röst är viktig och om de till exempel ansåg att jag filmade hade jag dragit mig för att lägga mig lätt i en kommande situation.

Patrik Arnesson, som är med och grundar Player of the Match, menar även att appen kan påverka publikens sätt att uttrycka sina åsikter.

–Genom alla tider har prestationerna på planen analyserats och diskuterats av experter och journalister. För supportrar har det ofta krävts illegala och osunda ageranden för att få media att uttrycka deras åsikt. Som att storma planen, kasta saker på domaren eller utfärda hot. Nu kommer en ny plattform som är tillgänglig för alla och som gör det möjligt för supportrar att på ett bra sätt sprida sina åsikter. Det hoppas vi på lång sikt bidrar till en bättre fotbollskultur i både Sverige och utlandet.

Lördag den 17:e augusti lanseras Player of the Match i samband med premiäromgångarna i Premier League (13:45 Liverpool FC – Stoke City FC) och La Liga (19.00 Real Sociedad – Getafe CF).

För att se introduktionsfilmen till Player of the Match kan du klicka på följande länk:
http://youtu.be/C-dijctKqvY


För ytterligare information vänligen kontakta:
Patrik Arnesson, VD Football Addicts
Telefon: +46 703 48 32 32
E-mail: patrik@footballaddicts.com
Hesa Fredrika är Hesa Fredrik i mobilen
Håll koll på Viktigt Meddelanden till Allmänheten 
46.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu har Norge stängt ner FM-nätet
Första landet i världen som gör det 
31.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu börjar vi bädda in information från Wikipedia
Mer kunskap åt folket 
51.2°
+
Roger Åberg
0
Gymnasieelever får privata duschar
För de som vill byta om lite mera privat 
45.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vi använder allt mer sömnmedel
Har vi svårare för att somna nu för tiden? 
34.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
I Norge bygger man skilsmässolägenheter
För att barnen ska få det mindre stökigt 
48.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Energidrycker kan få lagstadgad åldergräns
Livsmedelsverket ska utreda 
55.2°
+
Roger Åberg
0
Windows 10 får en egen OpenSSH-app
Slipp installera Putty 
53.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Källa på Postnord: Personal länsar paket
Grejer skickas inte tillbaka till Kina 
7.3°
+
Bobby Green
0
Youthquake är årets brittiska ord
Blev populärt under det brittiska valet 
33.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Uppdaterat Kolla in historiskt SpaceX-lyft
Tänt vare här! 
53.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
32.1°
+
Roger Åberg
0