Gravitationsvågor från kolliderande neutronstjärnor upptäckta
Första gången det sker 
46.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Bebispandor tultar runt
Dagens sötaste video 
41.3°
+
Emmy Zettergren
0
Gungcampingstolen som låter dig se stjärnor
Eller bara råchilla 
80kg
+
Roger Åberg

iOS 8 ger app-förslag beroende på var du är

Starta relevanta appar snabbt

Visa inte iOS-artiklar
iOS / Appar

En nyhet i iOS 8 som Apple inte hann med att prata om på keynoten här om dagen är att din telefon i framtiden kommer att ge dig förslag på appar du borde starta eller installera beroende på var du befinner dig.

Exempelvis så kommer telefonen att ge dig förslaget att öppna Starbucks-appen om du befinner dig på ett Starbucks då man kan göra sina beställningar direkt i appen istället för att stå i kö. Ett annat exempel är att om man befinner sig på en tågstation så skulle telefonen kanske kunna föreslå appen SJ Min Resa för att se när tågen går från stationen.

Dessa app-tips kommer att synas längst ned till vänster på låsskärmen som ni kan se på bilden och om man inte redan har appen installerad så kommer den att ta användaren till App Store så att man kan ladda hem den. Dock så ska man inte kunna klicka vidare till andra appar i butiken av säkerhetsskäl.

Detta är en funktion som just nu finns i betan så det är förstås inte säkert att den kommer eller att den kommer att fungera just såhär men det är ganska så troligt.