Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
44.3°
+
Roger Åberg
0
Skön Gremlins-affisch
Med massvis med populärkulturreferenser 
41.4°
+
Frode Wikesjö
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
79kg
+
Bobby Green

Youtubern Casey Neistat lanserar sociala appen Beme

Låter dig dela upplevelser utan att ta dig ur upplevelsen

Visa inte iOS-artiklar
iOS / Appar

Filmmakaren Casey Neistat är less på den "overkliga upplevelsen" som kallas för Facebook och Instagram. Därför har han under ett års tid jobbat med ett gäng utvecklare för att ta fram den sociala appen Beme. Med Beme kan du dela med dig av dina upplevelser på ett, enligt Neistat, ärligt vis jämfört med delningar på andra sociala nätverk.

Genom att starta appen och täcka över ljussensorn på telefonens framsida, genom att lägga telefonen mot bröstet eller mot en vägg, så börjar kameran på baksidan spela in video och när du plockar bort den från bröstet laddas videon upp på Beme. Det går inte att redigera eller lägga till några flådiga filter i videon, utan den laddas upp som den är på Beme. Därefter kan andra användare titta på videon och om de gillar vad de ser, eller vill lämna någon sorts kommentar, så går det att skicka selfies med din reaktion till personen som laddade upp videon.

Appen finns för tillfället bara tillgänglig till iOS och ligger uppe på App Store. Men för att börja använda Beme så behöver du ha en kod som Casey kommer att skicka ut via en video på sin Youtubekanal som du kan använda för att låsa upp appen. Därefter kan du bjuda in nära och kära att också börja använda Beme.

Ovan ser ni Casey Neistat prata om Beme och berätta vad tanken bakom appen är. Själva appen hittar ni här: Beme på App Store.