Microsoft presenterar Surface Book 2
Kommer i 13,5" och 15" 
44.3°
+
André Stray
0
Hejdå John Dunsworth
Trailer Park Boys-skådespelare död vid 71 års ålder 
30.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Laga mat med bara solen
Smart grej! 
80kg
+
Roger Åberg

Com Hem Play fungerar inte med iOS 9

Men de jobbar på att få det att lira

Visa inte iOS-artiklar
iOS / Appar

Com Hem har idag meddelat att deras tjänst Com Hem Play, det vill säga appen där man kan streama Com Hems TV-program, för tillfället inte fungerar med Apples kommande uppdatering av iOS till iPhone och iPad, iOS 9.

Com Hem skriver i sitt meddelande att man har arbetat hårt med att få Com Hem Play att lira med iOS 9 men att man nu upptäckt att så inte är fallet. Man skriver dock i sitt meddelande, ni kan läsa hela under "Läs mer", att man räknar med att släppa en version av Com Hem Play som fungerar på iOS 9 inom kort.

iOS 9 kommer att släppas till konsument nu på onsdag den 16:e september och vill du fortsatt använda Com Hem Play på iPhone, iPad eller iPod Touch ska du med andra ord avvakta med att installera den uppdateringen.

Viktig information till våra kunder som använder Com Hem Play på en iPhone eller iPad
Onsdagen den 16 september släpper Apple sitt nya operativsystem iOS 9. Vi har under sommaren arbetat med att säkra att vår nya tjänst Com Hem Play fungerar med en betaversion av iOS 9. Den kommande uppdateringen till iOS 9 var en stor anledning till att vi valde lansera Com Hem Play med begränsad funktionalitet för någon vecka sedan, eftersom föregångaren TiVoToGo inte alls fungerar med iOS 9.

För drygt en vecka sedan gjordes dock uppdateringar i iOS 9 och vi konstaterade att Com Hem Play inte längre fungerade. Vi och våra leverantörer har sedan dess arbetat dygnet runt med en ny version av Com Hem Play som innehåller en fix för problemet. Vi inser nu att vi inte hinner i mål, vi håller på att göra de allra sista testerna och kommer därefter ladda upp en uppdatering av Com Hem Play i Apple Store. Därefter behöver Apple godkänna den nya versionen, vilket tar några dagar. Vi kommer inte att ha en färdig version på plats då iOS 9 släpps, men kort därefter.

Vi återkommer i slutet av veckan med information om när uppdateringen kommer att finnas tillgänglig, men vi vill redan nu att våra kunder som använder Com Hem Play med en iOS-enhet ska känna till detta och därmed kunna välja om man vill uppdatera till iOS 9. Appen fungerar naturligtvis fortsättningsvis med iOS 8.

Vi är ledsna för att vi inte hann i tid. Tack för ditt tålamod.

Med vänlig hälsning

Com Hem

Vi uppdaterar löpande comhem.se med information om iOS 9 och Com Hem Play.

Läs mer