Logitech visar upp iPad-tangentbordet Slim Folio

Med batteri som räcker i fyra år

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Tillbehör

Logitech har visat upp ett nytt tangentbordsfodral till Apples senaste iPad. Enheten är relativt nätt och tunn och kommer med en rätt imponerande batteritid på fyra år.

I stället för litiumjon eller vanliga AAA-batterier drivs Slim Folio av små klockbatterier som tillsammans med Bluetooth 4.0 Low Energy-kopplingen gör att tangentbordet kan användas i upp till fyra år, om tangentbordet används max två timmar om dagen.

Logitech kommer släppa Slim Folio till iPad 2017 senare i maj. Priset verkar inte vara spikat, men kommer troligtvis ligga på runt 1 000 kronor.

Bixby kommer inte vara tillgängligt vid release

Ska bli tillgängligt senare i vår

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Appar

Den smarta assistenten Bixby kommer inte vara tillgänglig vid release av Galaxy S8. Eller mer specifikt röstfunktionen. Samsung har meddelat att röstfunktionaliteten kommer släppas senare i vår. Och då kommer Bixby endast finnas tillgänglig på Engelska. Huruvida röstassistenten kommer kunna hantera svenska är för tillfället oklart, men troligtvis lär det dröja ytterligare innan vi kommer kunna kommunicera med Bixby på vårt språk.

Ovan ser ni för övrigt en video som visar vad man kan göra med den smarta röstassistenten.

The Verge testar nya iPad

Som förra generationens iPad fast lite bättre

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

The Verge har lagt vantarna på nya iPad som Apple smög ut för några veckor sedan. För att sammanfatta är det samma upplevelse som tidigare versioner av iPad, men den nya processorn gör enheten lite rappare.

Här nere till vänster hittar ni länk till recensionen i textform.

iPad 5 är i princip en iPad Air

iFixit har plockat isär "nya" iPaden

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

Apple släppte en ny iPad i förra veckan och den stora nyheten var egentligen bara priset. iFixit har nu plockat isär iPaden som under ytan, förutom touch ID och en A9-processor, ser i det närmaste identisk ut med iPad Air.

Nya iPad kostar 3995 kronor.

Google släpper Calendar för iPad

Äntligen!

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Appar

Om man kör Googles kalender har man saknat Googles egna kalenderapp på iPad. Men nu är den här! För version 2.0 finns det egentligen bara en nyhet: just att appen har stöd för iPad. Så räkna inte med en massa nya flådiga funktioner.

Ny Winnebago-husbil för äventyr
Baseras på fyrhjulsdriven Mercedes Sprinter 
106kg
+
Bobby Green
Årets tema i Musikhjälpen presenterat
Barn är inte till salu 
177kg
+
Bobby Green
Linkin Park hyllar Chester Bennington
Videon till One More Light är här 
112kg
+
Bobby Green