iOS Herrpartikel upptäckt på App Store

iPhone / Spel

Kanske någon minns det grymt svåra retroaktiga Ms. Particle-Man som fick hyfsat fin kritik för runt 2,5 år sedan när det släpptes på App Store? Nu är efterföljaren Mr. Particle-Man här och det är samma spelidé som förut fast med nya banor, nya utmaningar och nya coola power-ups.

Som tidigare styr du en partikel, nu mustaschprydd, förbi dödliga hinder, livsfarliga fiender för att till slut hamna i knäet på elak boss. Över 100 banor finns och man blir arkadglad här. [iOS (15kr)]

youtube.com +

iOS/Android Mera Lone Wolf i november

iPhone / Spel

Joe Dever's Lone Wolf, där spelbok kombineras med cool action-RPG och pussellösande kommer senare i november att få en fjärde och sista del i serien, Act 4: Dawn over V'Taag.

Spelet har ungefär ett år på nacken idag finns för både för iOS och Android. Utvecklarna av spelet, Forge Reply, har nyligen på sin Lone Wolf-blogg berättat om att man jobbar på en HD-version för Steam.

Den 20e november är det dock dags för Act 4 för mobilen.

youtube.com +

iOS/Android Mera slumpade hjältar i Random Heroes 3

iPhone / Spel

Ravenous Games har tidigare hintat om en tredje och sista del i sin Random Heroes-serie av action-plattformsspel och nu på torsdag kommer den, Random Heroes 3. Random Heroes 2 är hittills det bästa spelet i serien och trean ser ut att följa i tvåans fotspår fast man vill såklart vara större, ha mer vapen och erbjuda nya karaktärer. Vi hoppas på ett nytt grymt spel!

toucharcade.com +

iOS/Android Nytt Nimblebit på torsdag

iPhone / Spel

Skaparna av Tiny Tower, Pocket Planes etc kommer att släppa ett nytt spel på torsdag, en oändlig golfare kallad Golfinity. Nimblebit säger att om spelen (du hittar båda på Google Play och App Store) Desert Golfing och Monument Valley skulle få ett barn tillsammans skulle Golfinity bli resultatet. Sätt en stor spik i kalendern på torsdag så du minns vad det är du skall ladda hem.

youtube.com +

iOS Monkey Racing har racat in på App Store

iPhone / Spel

Monkey Racing handlar inte helt oväntat om att tävla med din apstyrda kart emot andra apor. Spelet har 80 olika banor och 18 bossapor att klå. Som brukligt är finns det i banorna grejer att plocka upp som mest ställer till förtret för motståndarna som missiler, chockvågor och sköldar.

Spelets "bilar" går att uppgradera och nya bilar väntar för den som spelar lite längre in i spelet. Monkey Racing har två spellägen: enkelapa och multiapa samt stöd för spelkontroller. [iOS (22kr)]

youtube.com +
Läs mer...

iOS Nytt till mobilen idag: Day of the Viking

iPhone / Spel

Day of the Viking är ett nytt spel från Adult Swim som släpptes idag till iOS. I spelet försvarar du ditt slott med tornsatt prinsessa emot en aldrig sinande (jo efter nivå 80) ström av vikingar som med tiden blir allt smartare i sina attacker. Som sig bör i ett Adult Swim-spel finns här humor och animeringarna är klart skojiga att se på. Ta gärna en kik på den halvtimmeslånga gameplay-videon under "Läs mer" nedan om du vill se mer vikingafajter . [iOS (22kr)]

youtube.com +
Läs mer...
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen