iOS: Mikey Boots dyker upp i september

iPhone / Spel
Efter de två första spelen Mikey Shorts och Mikey Hooks kommer snart ett tredje spel som heter Mikey Boots. Mikey flyger av sig själv genom olika banor och allt du behöver göra är att peta på skärmen för att stiga och inte peta för att sjunka. Enkelt som en plätt? Vi får se i september.
youtube.com +

iOS/Android: They Need To Be Fed har blivit en trerätters

iPhone / Spel
För nästan fyra år sedan släppte Jesse Venbrux en trevlig pusslare som hette They Need To Be Fed där man skulle guida små silhuettfigurer undan faror för att slutligen hoppa ner i gapet på ett monster med dom. Nu har det tredje spelet i serien nått App Store [15kr] och Google Play [14kr].

Det här finns på menyn i They Need To Be Fed 3:
* 360 degree gravity
* 7 exciting worlds
* Over 50 hand-crafted levels
* 200+ diamonds to collect
* Epic mode
* Adventure mode (separate game)
* 40 achievements
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android: Swing Copters heter Flappy Birds efterföljare

iPhone / Spel
Flappy Birds skapare Dong Nguyen kommer att släppa ett nytt spel nu på torsdag på App Store. Swing Copters heter spelet och det säga vara lika svårt som sin föregångare. I spelet styr du en liten helikopter till höger och till vänster genom att peta på skärmen. Kolla gärna gameplay-videon efter hoppet här nedanför. Om spelet släpps till Android på torsdag med vet vi inte riktigt ännu.
toucharcade.com +

Pokémon Trading Card Game Online kommer till iPad

Spel / Multiplattform
Pokémon Trading Card Game Online är en digital version av det populära kortspelet. Det har funnits ute till Mac och PC sedan 2011 men det kommer också komma till iPad senare i år. Det har The Pokémon Company nyligen bekräftat.
“Yes, we can confirm that is the Pokémon TCG Online iPad app, and it’s coming later this year.”
Trevligt för folk som har monster i fickorna.
mynintendonews.com +

iOS/Android: Call of Duty: Heroes har gjort ett mjuksläpp till iOS

iPhone / Spel
När ett spel som Clash of Clans blir så oerhört populärt som det är hänger gärna andra utvecklare på med något liknande. Activision är en av dessa utvecklare och de har precis mjuksläppt sitt Call of Duty: Heroes i Australien och Nya Zeeland på App Store.

I spelet tar du kontrollen över hjältar från olika Call of Duty-spel (som Price, Soap och Harper mm), levlar upp dessa och kastar in dom i strategiska fajter i 3D. Du bygger också upp en riktigt stor bas där du tränar upp dina soldater.

När Call of Duty: Heroes släpps globalt och för Android vet vi inte men då det är ett online-spel misstänker vi att de vill prova det i par veckor, minst.

Se lite gameplay från spelet

iOS/Android: Bik - ett nytt rymdäventyr till mobilen

iPhone / Spel
Bik - A Space Adventure är ett peka och klicka-äventyr i 2D som hämtat inspiration från de gamla klassikerna (King’s Quest, Space Quest osv) och spelet har fått samma trevliga retrostil.

I spelet följer vi en ung pojke, Bik, som blir kidnappad av aliens när han är ute på en campingtur med sina vänner. Mitt i eländet hittar ändå Bik två alien-kompisar som han flyr med ifrån kidnapparna.

Sedan fortsätter äventyret med en massa olika pussel och uppdrag av varierande slag, en del lätt bisarra och komiska. Ofta måste Bik eliminera sina motståndare på lite olika absurda sätt och detta till skön musik.

Jag tycker Bik verkar ganska lovande och spelet skall enligt uppgift räcka 5-7h. Det och att spelet inte innehåller några IAPs samt kostar ynka 7kr gör mig lite intresserad. [iOS (7kr)] [Google Play (7kr)]
youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen