iOS Några nyårskarameller på App Store

iPhone / Spel

Det finns fortfarande en massa bra fynd att gör på App Store. Här listar vi några trevliga spel som sänkts i pris.

Anomaly 2 är ett fantastiskt tornförsvarsspel från 2013 i vilket du skall leda militära konvojer genom en postapokalyptiskt värld.
iOS (7kr)Se Trailer!

Anomaly Defenders är uppföljaren till ovanstående spel och det släpptes 2014. Det är minst lika bra men här har man vänt på spelidén från de två första spelen och du kontrollerar tornen
iOS (7kr)Se Trailer!

Klassiska undervattensFSPn BioShock från 2K släpptes tidigare i år till iOS. Det här är fina grejer!
iOS (38kr)Se en massa Gameplay!

FTL: Faster Than Light var ett av vårens bästa spel till iPaden. Spelet som simulerar livet ombord på ett rymdskepp innehåller även expansionen "FTL: Advanced Edition" vilken ger fler skepp, fiender, händelser och vapen. iPad (38kr)Se Trailer!

I Out There är du en astronaut iförd rymdraket som driver runt lite i galaxen på måfå. Du behöver således sköta om ditt skepp och fylla på med olika saker som behövs så som syre, bränsle och mat som finns där ute. iOS (7kr)Se Trailer!

Reckless Racing 3 är Pixelbites senaste racingspel som dök upp i oktober. Det här är ett skojigt rattande med ett par intressanta spellägen så som GYMKHANA och DRIFT för den som vill köra på länge.
iOS (7kr)Se lite gameplay!

XCOM®: Enemy Within är kanske årets spel och det kostar bara 49kr just nu. Det här är turbaserad action i absolut toppklass!
iOS (49kr)Se Trailer!

iOS Julappar som julklappar

iPhone / Spel

Julen är lång och ett utmärkt tillfälle att förbruka lite spel på mobilen. För att kunna maximera julklappsinköpet och minimera julappsinköpet kommer här några speltips som är både bra och billiga. Fler tips kommer under helgen.

Infinity Blade III är senaste i raden av utmärkta fajtingspel från Chair/Epic. Här väntar en lång rad svärdsdueller emot Hemlighetsmakaren och hans armé av odödliga titaner.
iOS (9kr)Se Trailer!

Joe Danger Infinity är stor underhållning där stuntmannen Joe och hans motorcykel har över 100 banor i mikroformat att utmana. Vrrom!
iOS (9kr)Se Trailer!

Goat Simulator är ett spel där du går på upptäcksfärd med en get i ett litet samhälle. Ganska ofta råkar geten illa ut och det är det som är lite av/ger poängen. Den här geten är dock gjord av stålull och reser sig alltid igen.
iOS (9kr)Se Trailer!

Splot är ett kul och lite gulligt plattformsspel som vi missade skriva om i oktober. I spelets 56 banor skall du ta dig i mål så snabbt som möjligt för att rädda fåglisarna som annars blir uppätna.
iOS (7kr)Se Trailer!

Apple gillade Leo's Fortune från 1337 och Senri och det gör jultomten också. Detta är ett mycket tjusigt plattformsspel där du hjälper Leo hitta sina guldskatt igen.
iOS (9kr)Se Trailer!

Terraria är ett sandlådespel i 2D där du utforskar, gräver, bygger och tillverkar saker. Här finns husdjur, en massa olika fiender, bossar och över 1250 prylar att skapa.
iOS (9kr)Se Trailer!

iOS/Android Square Enix kör en julrea

iPhone / Spel

Så här års hoppas utvecklarna av mobilspel att just deras spel skall inhandlas till julhelgen. Square Enix lockar därför med lägre priser på sina spel och gillar man deras spel är det läge att fynda lite. På Google Play är det lätt att se fynden då spelen (främst Final Fantasy) blivit Sale-markerade.

På App Store har de flesta Square Enix-spelen prissänkts men de flesta av dom har redan varit i samma prisklass förr och vänt. Största fynden där är nog Final Fantasy VI (55kr), Dragon Quest II (22kr) och Dragon Quest VIII (99kr), som alla släppts i år på App Store.

iOS Nytt spel till iOS: The Drive: Devil's Run

iPhone / Spel

Gillar man klassiska spel som The Need for Speed och Test Drive kanske nya The Drive - Devil’s Run kan passa som ratten i rattmuffen. Spelet har fem olika bilar vilka du kan köra på spelets tre banor. Dessa banor förändras med svårighet och längd ju längre du kommer i spelet. Topplistor och sk achievements finns. [iOS (7kr)]

youtube.com +
Läs mer...

iOS Docking Sequence har landat på App Store

iPhone / Spel

Docking Sequence från Quantum Sheep släpptes idag på App Store. I spelet skall du försöka landa din farkost på olika rymdstationer. Spelet har hämtat inspiration från både klassiska spelet Elite och filmen 2001: A Space Odyssey.

Och som om en roterande rymdstation inte vore nog så försvåras landningen av piratnärvaro, asteroidfält, minfält, svarta monoliter och maskhål. Det är nu man önskar att man köpt rymdparkeringsassistanstillvalet när man var hos rymdfarkosthandlaren och inte snålat. Nu väntar manuell landning på 100 rymdstationer istället. Ujujuj. [iOS (7kr)]

youtube.com +

iOS Pyssla Om din egen Om Nom

iPhone / Spel

Den övergulliga Om Nom från Cut the Rope får extra mycket fokus och omtanke i det nya spelet My Om Nom som Zeptolab släppt idag. Spelet verkar vara en form av Tamagotchi där du pysslar om din Om Nom på alla möjliga sätt och får hundratals olika reaktioner tillbaka.

Förutom Tamagotchi-biten kan du möblera och dekorera stället Om Nom bor på, spela olika minispel och få nya uppdrag att lösa från Professor Vankin. Möjlighet att välja kvinnlig form på din figur, kallad Om Nelle, finns också.

My Om Nom ser ut att "passa" den yngre generationen bäst och kostar 38kr att köpa på App Store. Spelet saknar IAPs vilket är jättebra för fortsatt god ekonomi om man låter ungarna ta över passandet själva. Se gärna lite extra gameplay efter hoppet nedan.

youtube.com +
Läs mer...
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen