iOS: MMX Racing har racat in på App Store

iPhone / Spel
MMX Racing erbjuder till synes fin Monster Truck-racing. Här handlar det mycket om tajming och reflexer då du ställs emot en annan Monster Truck som är sugen på att nå mållinjen före dig. Spelet har sju events, 15 utmanande banor och hundratals motståndare att besegra. [iOS (gratis)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android: Nytt fotbollsspel till mobilen

iPhone / Spel
Disney har släppt ett fotbollsspel för Android och iOS. Disney Bola Soccer heter detta och det kommer närmast ifrån Facebook där det är mycket populärt. Spelkontrollerna är enkla med svepningar och tapp på skärmen för skott och passningar.

Förutom turneringar i singelläget kan du spela emot andra lag online för att tjäna XP och klättra på topplistorna.
[iOS (gratis)] [Google Play (gratis)]

Se lite gameplay från spelet

iOS: Nytt fotbollsspel på App Store

iPhone / Spel
Soccer Showdown 2015 heter detta fotbollsspel som handlar om straffläggningar. Du kan spela emot spelet självt i turneringar eller emot någon annan spelare online. Det jag tycker är roligast är att stå i mål vilket är något man inte direkt brukar få göra i dessa sprätta-boll-med-fingret-spel. [iOS (gratis)]

Se lite gameplay från spelet

iOS: Vi kollar på nya Zombie Puzzle Panic

iPhone / Spel
Noodlecake Games och Massive Damage har gjort ett match-3-spel på temat Zombies. I Zombie Puzzle Panic finns det en massa banor i vilka du måste klara ett visst antal poäng eller måste döda ett antal zombies (igen) för att komma vidare. Ett ganska underhållande spel måste jag säga. [iOS (gratis)]
youtube.com +

iOS: Ladda hem Rayman Fiesta Run gratis

iPhone / Spel
Det alldeles utmärkta och supercharmanta plattformsspelet Rayman Fiesta Run går att ladda hem gratis genom att följa dessa steg:
1. Gå med iPhonen/iPaden till http://www.expedia.com/medialounge
2. Scrolla ner på sidan tills du ser Rayman Fiesta Run-appen under "Now Available through the Expedia App". Klicka på "appen" så öppnas en ny sida.
3. Klicka på den gula download-knappen på nya sidan. Du kan behöva logga in på iTunes Store.
4. Klicka på Reedem uppe i högre hörnet (bara ignorera all annan information på denna sida)
5. Spelet laddas ner gratis och du har sparat 22kr!

Det är inte särskilt troligt att tanken var att hela världen skulle kunna ladda hem Rayman-spelet. Nu kan den det och den är väldigt tacksam och har benen fulla med Rayman-spring.
toucharcade.com +

iOS: Nytt på App Store idag: Buzz Killem

iPhone / Spel
Buzz Killem ser ut att vara ett lovande plattformsspel från samma utvecklare som gjort Bill Killem. Som man kan misstänka är Buzz och Bill släktingar. Buzz är farsa till Bill och precis som Bill redan gjort behöver även Buzz rädda USA ifrån en invasion av utomjordingar. Det här är pixlig plattformsaction som är svår att motstå. [iOS (15kr)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet
bloggportalen