m
r

The Verge testar nya iPad

Som förra generationens iPad fast lite bättre

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

The Verge har lagt vantarna på nya iPad som Apple smög ut för några veckor sedan. För att sammanfatta är det samma upplevelse som tidigare versioner av iPad, men den nya processorn gör enheten lite rappare.

Här nere till vänster hittar ni länk till recensionen i textform.

iPad 5 är i princip en iPad Air

iFixit har plockat isär "nya" iPaden

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

Apple släppte en ny iPad i förra veckan och den stora nyheten var egentligen bara priset. iFixit har nu plockat isär iPaden som under ytan, förutom touch ID och en A9-processor, ser i det närmaste identisk ut med iPad Air.

Nya iPad kostar 3995 kronor.

Google släpper Calendar för iPad

Äntligen!

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Appar

Om man kör Googles kalender har man saknat Googles egna kalenderapp på iPad. Men nu är den här! För version 2.0 finns det egentligen bara en nyhet: just att appen har stöd för iPad. Så räkna inte med en massa nya flådiga funktioner.

Apple släpper ny iPad

En iPad Air 3 typ

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

Idag släppte Apple nya versioner av iPhone SE och iPhone 7. Förutom det så organiserade man om lite bland sina iPad-modeller genom att släppa iPad på 9,7 tum vilken kommer att ersätta iPad och iPad Air som det ser ut.

Den nya iPaden är försedd med en A9-processor vilket kan jämföras med iPad Air 2 där det sitter en A8-processor. iPad går att få med 32GB eller 128GB minne och dess skärmupplösning är fortsatt 2048x1536 pixlar.

Den billigaste 32GB-modellen kostar 3.995 kronor och för den billigaste 128GB-modellen får man ge 5.195 kronor. Nya iPad går att beställa från 24 mars.

Rykte Kommer Apple släppa fyra nya iPad-modeller i maj?

Kommer det en iPad Pro Mini?

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

Den japanske Apple-sajten Mac Otakara skriver att Apple kommer att presentera hela fyra stycken nya iPad Pro-modeller på ett event nästa månad.

Stämmer ryktet skulle det i så fall handla om iPad Pros med skärmstorlekar på 7,9 tum, 9,7 tum, 10,5 tum samt en modell på 12,9 tum. Detta betyder även att Apple nu kommer att släppa en iPad Pro Mini. Huruvida det betyder att iPad Mini 4 i så fall försvinner från Apples utbud återstår att se.

Mac Rumours skriver att Mac Otakara har ett "good but not perfect track record in terms of Apple rumors".

Flipperspelsdoktorerna
Ett utdöende yrke 
100kg
+
Bobby Green
På besök i en 125 år gammal pennfabrik
Hoppas få finnas i 125 år till 
110kg
+
Roger Åberg
Snygg stop-motion från Guldies
Going Fishing 
131kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
19.3°
+
Roger Åberg
0