iOS/Android: Gameloft har släppt Ice Age Adventures

iPhone / Spel
Efter sin succé med Ice Age Village följer Gameloft upp med ett spel till med filmstjärnorna Manny, Sid och Diego. Ice Age Adventures är en berättelse och ett äventyr som innehåller olika minispel som vi alla känner till så som springare och match3-spel. Men du kan också utforska och upptäcka skatter på resan genom olika världar.
[iOS (gratis)] [Google Play (gratis)]
youtube.com +

Se lite gameplay från spelet

iOS: Tredje delen av Joe Dever's Lone Wolf är nu släppt

iPhone / Spel
Joe Dever's Lone Wolf, spelboken som kombineras med häftig action-RPG har nu fått sin tredje del kallad Act 3: The Shianti Halls.

Classic dungeon adventuring awaits you in the 3rd Act of the series! New characters to meet, traps and curses, powerful artefacts to conquer… You’ll find it all in the Shianti Halls!
Last but not least, you will have the chance to test your mettle against the Vordak. These undead sorcerers has haunted the worst nightmares of countless generations of Kai Lords. You are next!
THE VIDEO GAME WHERE YOU ARE THE HERO


Och nu när spelet är tillfälligt gratis så är det ett ypperligt tillfälle att se om man gillar första delen. [iOS (gratis)]
youtube.com +

iOS: Vi kollar på nya Dream Revenant

iPhone / Spel
Minns du spelet dream:scape? Nu är Speedbump tillbaks med ett spel i samma stil som heter Dream Revenant och det ges ut av Bulkypix.

I spelet är du en gammal man som pusslar ihop sitt förflutna genom sitt undermedvetna och du traskar runt i en öppen och imponerade snygg värld. Spelet har två olika slut om man blir sugen på att spela det igen.

Spelet har fått en färsk uppdatering som förhoppningsvis fixar de krashproblem spelet hade när det släpptes för ett tag sedan. [iOS (15kr)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android: Dragon Quest IV släpps i natt

iPhone / Spel
I natt släpps RPG-favoriten Dragon Quest IV till iOS. Spelet kommer att kosta lite över hundringen men det är osäkert om det kommer till Android i samma veva. Den här länken kommer att börja fungera senare i natt för just iOS: [iOS (109kr)]

Se lite gameplay från spelet

iOS/Android: Chaos Rings 3 släpps snart i Japan

iPhone / Spel
Square Enix tänker släppa tredje delen av sin RPG-serie Chaos Rings i mitten av oktober i Japan för iOS och Android. Och det blir som vanligt mycket RPG för pengarna (som iofs också brukar vara rätt mycket) med hela 50 timmars utlovad speltid, minst. Vi kan bara hoppas att spelet snabbt får en engelsk översättning.
www.siliconera.com +

iOS: Undead Labs jobbar på ett mobilspel

iPhone / Spel
Undead Labs, som ligger bakom det fina zombieöverlevarspelet State of Decay, kommer att göra ett helt annat spel, till mobiler. Moonrise som spelet heter kommer att bli ett RPG med multiplayer.

I spelet skall du jaga Lunaris på natten, djur som egentligen kallas Solaris men som övergår från gulliga djur till djävulska bestar när månen tittar fram. En besegrad Lunari återgår till att bli Solari och ingår sedan i ditt stall av medhjälpare.

I multiplayern fajtas du emot andra jägare och deras Solaris. Moonrise kommer att start en beta nu till hösten och beräknas släppas tidigt nästa år.
www.joystiq.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen