iOS Game Of Thrones finns nu på App Store

iPhone / Spel

Tidigare i veckan har Telltales Game Of Thrones dykt upp på PC, Mac, Xbox One, Xbox 360 och PS4. Idag är det alltså iOS tur och det är första delen av sex som släppts. Spelets berättelse fokuserar på Forrester-familjen och det är du som bestämmer hur det skall gå för de olika familjemedlemmarna genom dina val och beslut och handlingar du utför.
[iOS (38kr)]

iOS Tomb Raider II har släppts till iOS

iPhone / Spel

För 17 år sedan dök Lara Croft upp igen i Tomb Raider II (PC/PS). Det blev en dundersuccé minst sagt då vilken nu alltså går att spela/återuppleva på din iPhone/iPad. Så kasta dig in i detta storslagna äventyr där jakten på Dagger of Xian kan börja.

Spelkontrollerna i det första spelet var lite sisådär men det verkar som om Square Enix lyckats något bättre i detta spelet om man får döma av reaktionerna. Annars åker väl MFIn på. Tomb Raider II kostar 15 kr och hittas här.

iOS/Android Rival Kingdoms dyker upp nästa år till mobilen

iPhone / Spel

Space Ape Games, som ligger bakom spel som Samurai Siege kommer snart att släppa ett nytt spel, en multiplayer-fokuserad RTS med fantasy-tema kallad Rival Kingdoms. Spelets bakgrundsstory och karaktärer är skapade av Rhianna Pratchett som bland annat jobbat med nyaste Tomb Raider-spelet (2013).

Förutom att berätta en bra story kommer Rival Kingdoms också att erbjuda guild-baserat spel så att du som spelare skall kunna känna att du är en del av en större armé, en allians. Space Ape utlovar dessutom mer action och mindre tappande på skärmen.

Du kan redan nu registrera dig för spelet här. Rival Kingdoms släpps någon gång i början av 2015 till iOS och Android.

www.pocketgamer.co.uk +

iOS/Android Bygg ihop en flickvän i Love You to Bits

iPhone / Spel

Tiny Thief var ett skojigt spel från 5Ants som släpptes förra året på Rovio Stars. Nu har några utvecklare från 5Ants gått vidare och bildat Alike Studios som har et spel på gång, inte helt olikt Tiny Thief.

Spelet Love You to Bits handlar om en pojke någonstans i kosmos och han ägnar sin tid åt att utforska planeter för att kunna rädda och bygga ihop sin kärlek, en robottjej som tydligen sprängts i bitar.

Detta peka- och klicka-äventyr är fyllt med pussel, möten med aliens och gömda bitar av robotflickvän. Spelet kommer att landa först på vår egen planet någonstans i närheten av början av 2015. Även PC & Mac kommer att få spelet.

loveyoutobitsgame.com +

iOS/Android Peggle Blast finns nu till mobilen

iPhone / Spel

PopCaps Peggle Blast finns nu på App Store [iOS] och Google Play. Spelet är gratis att ladda hem och som tidigare handlar det om att precisionsskjuta en liten kula så att varje banas "pegs" försvinner. Hur kul som helst!

Det verkar finnas lite nya sociala funktioner i spelet vilket är ganska förväntat. I spelet kan du tränas av och tävla emot mästarna. Här finns åtminstone en ny mästare, den goda enhörningens Bjorn mörka motsats och tillika bror, Fnord.

youtube.com +

iOS/Android Invictus släpper nytt mobilspel i morgon

iPhone / Spel

I Dustoff Vietnam flyger du helikoptrar med varierande uppdrag att utföra som att frakta grejer, rädda folk och stoppa fiendekonvojer. Världen ser ganska Minecraftig ut och det ser inte dumt ut alls. Det finns 16 uppdrag att utföra och tre olika helikoptrar att hantera. Spelet släpps alltså i morgon till iOS och Android enligt trailern. Uppdatering: Spelet finns redan till Android

Invictus Games har även ett till spel på gång. GiveItUP är en autospringare där en svarta plupp rör sig framåt i en bana med plattformar, gröna och röda sådana. Pluppen gillar bara gröna plattformar och måste hoppa i takt med musiken. Plattform röd = Plupp död. Släpp den 18 december. Se trailer efter hoppet nedan.

toucharcade.com +
Läs mer...
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen