iOS/Android Gameloft har släppt Asphalt Overdrive

iPhone / Spel
Asphalt Overdrive är ett spinoff-spel till det vanliga Asphalt-spelet. Gamelofts nya bilspel är egentligen en oändlig springare fast med 30 olika bilar att köra med istället för att springa. I spelet finns sju olika uppdrag förutom att undvika krockar så som: undkom polisen, besegra bossar och utföra trick. [Android (gratis)] [iOS (gratis)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android Anomaly Defenders är släppt till mobil

iPhone / Spel
Anomaly-serien från 11bit med sin omvända tornförsvarsstrategi är en favorit för många. Idag släpptes ett nytt spel i serien, Anomaly Defenders, till både iOS och Android. Och ser man på, nu har man vänt på steken och du sköter tornen i spelet denna gång.

Det som ändå känns lite "tvärtom" är att du skall hjälpa planetens invånare, helt vanliga helylle-aliens, att skydda sig emot en invasion av elaka jordbor. Låt inte mänskligheten ta över! [Android (33kr)] [iOS (38kr)]
anomalydefenders.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android Halfbrick byter ut frukten i Fruit Ninja

iPhone / Spel
Halfbricks gamla fruktskärarspel Fruit Ninja har en stor uppdatering i antågande tidigt i oktober. Det sägs att hela spelet kommer göras om med nya menyer, visuella effekter och hur saker listas på topplistorna. Videon Halfbrick släppt visar inga nyheter om själva spelet om vi nu inte får se mer av grisen i spelet det vill säga.
youtube.com +

iOS/Android Mojang sänker priset på Scrolls

iPhone / Spel
Mojangs samlarkortspel Scrolls släpps ju snart till surfplattor. Mojang tycker dock inte att det nuvarande priset på $21 som Betan kostat för PC/MAC sedan förra året är så "rätt" utan man väljer att sänka priset på hela kalaset till $5 istället. Det här gäller även PC/MAC-versionen.

De som redan betalat det gamla priset för PC/MAC-versionen kommer att få ett shard-paket (en valuta i spelet) värt $20 att sätta sprätt på i spelet. Med iOS/Android-versionen kommer det att gå att spela emot PC/MAC-versionen.
scrolls.com +

Se trailern till spelet

iOS/Android Radiangames släpper snart mer Inferno

iPhone / Spel
Kanske någon minns Inferno+, den coola tvåpinnesskjutaren från Radiangames, där du röjer loss i en labyrintliknande värld? Snart är efterföljaren här, Inferno 2, och den ser minst lika cool ut. Släppet är tänkt att ske i början av oktober till iOS och troligen också Android i samma veva.
toucharcade.com +

iOS Pirater plundrar på App Store

iPhone / Spel
Ahoy! Rovio Stars, som publicerar andra utvecklares spel, släppte idag Plunder Pirates från Midoki. Spelet har stöd för Metal, Apples iOS8-grej som gör att utvecklarna kan utnyttja hårdvaran ännu bättre och förbättra grafiken ytterligare.

Själva spelet ser ganska kul ut och handlar om att bygga upp ett piratnäste på en ö och attackera andra pirater i realtid. Man kan också gå med i en piratguild med vänner och få speciella guild-förmåner. [iOS (gratis)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen