TV4 Play för iPad imponerar

iPad / Appar

TV4 har sedan länge en app för iPhone där du kan titta på deras utbud av program. Nu släpper kanalen även en iPad-app med bättre kvalitet. Där finns även möjligheten att titta på TV4:s premiummaterial om man betalar de 99 kronor i månaden som TV4 Play Premium kostar.

TV4 har även utlovat en ny app för iPhone inom kort vilket inte är helt fel då dagens inte är helt bra.

Vi testade lite snabbt att airplaya över lite program från paddan till vår Samsung 46:a som står på kontoret och vad gäller kvaliteten så är vi riktigt imponerade. Detta om själva grundmaterialet är bra förstås men det mesta vi tittade på såg väldigt bra ut. Utan tvekan så var kvaliteten bättre än om du tittar på deras vanliga TV-sändning vilket får ses som ett bra betyg.

itunes.apple.com +

Fredagsdansen #2

Video / Fredagsdansen

I dag är det fredag och då skall man ut och dansa.

youtube.com +

Rykte Justice League Dark-film på gång

Film / Nyhet

The Tracking Board rapporterar om ett rykte att den före detta Sony Pictures-filmproducenten, Scott Rudin, har lyckats hitta ett nytt filmprojekt och att det projektet är en Justice League Dark-film. Rudin fick lämna Sony Pictures efter hackerskandalen som ledde till att massvis med data släpptes fritt.

Men nu sägs det att han kommer jobba med Warner Bros. och filmen Dark Universe som baseras på serietidningen Justice League Dark. Filmen var först tänkt att regisseras av Guillermo del Toro men enligt The Tracking Board har Rudin börjat leta efter andra regissörer medan han finslipar manuset. Del Toro sägs dock blir producent för filmen.

DC-karaktärer som Constantine samt Swamp Thing kommer dyka upp i filmen men fokuset kommer ligga på en ny grupp antihjältar som så skall sätta stopp för uråldriga och mytomspunna varelser som vill förstöra världen.

Tydligen skall man produktionen starta någon gång nästa år.

www.tracking-board.com +

Facebook Messenger lirar nu på Apple Watch

Mac / Apple Watch

När Apple tidigare i år presenterade WatchOS 2 till Apple Watch så framkom det att det skulle komma stöd för Facebook Messenger i Apples smartwatch och nu verkar det som om det är aktiverat.

Med Facebook Messenger i klockan kan användare titta och svara på meddelanden samt skicka korta röstmeddelanden eller stickers via klockan till sina kontakter på Facebook.

Facebook Messengers Apple Watch-stöd följer med i appens senaste uppdatering och har du den inte installerad hittas den på länken nedan.

via TheNextWeb itunes.apple.com +

Blackberry måste sälja 5 miljoner enheter nästa år

Mobil / Blackberry

Det var länge sedan Blackberry var någorlunda relevanta på mobilfronten. Nyligen visade företaget att de endast sålt 800 000 enheter under det senaste kvartalet, vilket är en bråkdel av den mängd lurar som Samsung och Apple slussat iväg. Nu verkar måttet vara rågat för chefen John Chen som i en intervju med The Verge berättar att företaget måste sälja 5 miljoner enheter nästa år. Annars kommer Chen att överväga att lägga ner mobilproduktionen helt.

Detta betyder att Priv, ni vet den där telefonen som enligt John Chen kör Google och har en touchskärm, verkar vara företagets sista livlina för att hålla mobilproduktionen vid liv. Men på grund av att de senaste Blackberry-lurarna sålt rätt dåligt så verkar operatörer vara skeptiska till att erbjuda någon ny Blackberry-lur i sina sortiment, vilket kan sätta lite käppar i hjulet för Blackberry.

Blackberry Priv ser för övrigt ut som en riktig toppentelefon, men vi får se om den lyckas hålla Blackberrys mobilproduktion vid liv. Telefonen väntas släppas i år.

www.theverge.com +

Två konceptbilar från Subaru visas i Tokyo

Bil / Subaru

Till Tokyo Motor Show har Subaru med sig bland annat två nya konceptbilar - crossovern VIZIV Future och en ny femdörrars-version av Impreza som förhandsvisar lite av hur nästa generation kommer att se ut. VIZIV Future är också en uppvisning i vad tillverkaren har i pipen längre fram när det kommer till suvar och liknande. Under skalet på denna sitter en uppdaterad version av den hybriddrivlina som sitter i dagens XV Hybrid. Elmotorn får här sällskap av en något mindre turbomatad fyra. Någon ytterligare information finns tyvärr inte för tillfället.

www.carscoops.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen