Apple beordras betala 440 miljoner dollar till patenttroll
Apple har dock inte gett upp ännu 
31.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Den här motorcykeln känner sin förare
Yamaha Motoroid presenteras snart 
41.4°
+
Roger Åberg
0
Laga mat med bara solen
Smart grej! 
83kg
+
Roger Åberg

Mitt Saldo låter dig ha koll på alla din bankkonton

För er som tycker bankernas egna appar är för dåliga

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Mjukvara

Använder du dig av flera banker eller tycker att din banks iPhone-app är för dålig så är du inte ensam. Även Björn Sållarp tyckte att bankernas egna appar hade mycket att önska så han bestämde sig för att koda en egen.

Resultatet blev "Mitt Saldo" en gratis iPhone-app som kan hantera alla de stora bankerna. Vad gäller de grundläggande funktionerna är det inte så stor skillnad mellan denna och bankernas egna men det finns en del annat. Detta är vad Björn kallar en "riktig" iPhone-app och inte bara form av webbläsare. Detta gör att den sparar informationen i appen och inte behöver hämta den från nätet varje gång.

Man kan också välja att spara sina inloggningsuppgifter så man slipper skriva in dem varje gång man ska ta en titt. Istället så kan man skydda appen med en rörelsekod, sådan som man på Android kan ha som telefonlås.

Personligen är jag imponerad av appen, det hela går snabbt och trevligt att använda. Nu önskar jag bara att jag kan använda iPhone som bankdosa och logga in för mer avancerade grejer direkt i appen.

Två extra detaljer är att Björn har släppt all kod så vem som helst kan förbättra den (om man är registrerad utvecklare alltså) samt att appen också är iPad-anpassad.