Får iPhone 5 en oled-skärm?

iPhone / Övrigt
Apple chockade telefonvärlden en aning när de släppte iPhone 4 då skärmens upplösning var i en helt ny nivå. Även betraktningsvinkel och färger är bra men självklart kan det bli bra mycket bättre.

Det finns ett flertalet patent som visar på att Apple tittar på hur de kan implementera oled-paneler. Frågan är bara när vi får se en oled i en iPhone, upplösningen är för tillfället lite av ett problem men har vi tur så kanske det blir en oled i sommarens iPhone.
via Crunchgear

www.patentlyapple.com +

Google släpper Photo Sphere till iOS

iPhone / Mjukvara
Google har idag lanserat en app för iOS som heter Photo Sphere Camera. Denna app har samma funktion som Photo Sphere-funktionen som är inbyggd i deras kameraapp för Android men nu kan man alltså för första gången använda detta på iOS.

Vad appen låter dig göra är att ta sfäriska panoraman som du sedan kan ladda upp på Google Maps så att andra kan se hur det ser ut på platsen där du var. Här kan du bland annat ta en titt på hur det ser ut hos oss här på kontoret.

Appen är förstås gratis.
itunes.apple.com +

Twitter raderar bilder på döda

Webb / Twitter
I efterdyningarna av skådespelaren Robin Williams död, då hans dotter bland annat blev utmobbad från Twitter, har nu Twitter beslutat sig för att radera bilder på avlidna människor på Twitter om deras anhöriga begär det.

För att få en bild raderad måste de anhöriga bifoga en dödsattest av den avlidne, den avlidnes användarnamn på twitter, en kopia på den anhöriges identitetshandling samt lite annat (ni hittar den fullständiga listan på länken nedan).

Twitter säger dock att att man endast kommer att radera bilder under särskilda omständigheter och kommer att bedöma eventuell radering från fall till fall.
via Wall Street Journal

support.twitter.com +

Mer om Renovo Coupe

Bil / Nyheter
Den eldrivna nyheten Renovo Coupe som blandar klassiska linjer med framtidsteknik väckte mycket uppmärksamhet på Pebble Beach. XCAR som var på plats tog sig en närmare titt och pratade även lite med skaparen bakom bygget.
www.carscoops.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen