Regeringen vill bygga nio nya städer och stadsdelar
Hotar biologiska mångfalden enligt kritiker 
32.1°
+
Emmy Zettergren
0
Nu släpper LEGO hyllning till framstående kvinnor på NASA
Kvinnorna som tog oss till rymden 
43.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
82kg
+
Roger Åberg

WWDC den 6:e juni, iOS 5 får vänta tills i höst?

Det kan bli så att Apple går ifrån sitt traditionella lanseringsschema

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Mjukvara

Apple har nu gått ut med datum för årets Worldwide Developer Conference (WWDC) och konferensen kommer att äga rum den 6 - 10:e juni.

Under WWDC kommer Apple bland annat att presentera "framtiden för iOS och Mac OS X". Tidigare har vi fått se smygtittar på nästa version av iOS redan på våren för att sedan få telefonen presenterad på WWDC men många rykten tyder på en förändring av det i år.

Istället förväntas det bli en titt på iOS 5 på WWDC men kanske inte en utrullning av det förrän till hösten. Om då telefonen kommer att släppas vid WWDC eller till hösten är en bra fråga men det har tidigare pratats om en stor överraskning från Apple i september. Om jag ska spekulera om det så får vi se en iPhone 5 till WWDC och sedan en iPad/iPhone mini eller något annat galet till hösten i och med iOS 5-lanseringen. Troligtvis sammanflyter detta med den traditionella iPod-lanseringen i september.

Vad kan vi då förvänta os av iOS 5? Det är ingen som vet men det som det pratas mest om är att det blir en stor skillnad från tidigare och kommer att rikta sig mer mot ett webb-baserat OS.

Spekulationer, spekulationer helt enkelt men TechCrunch verkar rätt säkra på att iOS inte kommer förrän hösten i alla fall, detta efter att två bra källor har påpekat detta. Under tiden jag skrev detta har WWDC-sajten kommit upp och där är citatet ändrat till att de kommer att presentera en förhandstitt på framtiden för iOS och Mac OS X så där blev hösten ganska säker.

  tack Mattias techcrunch.com +