Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
28.0°
+
Roger Åberg
0
Burger King gör reklamfilm mot mobbning
Ingen ska mobbas, varken burgare eller människor 
45.3°
+
Roger Åberg
0
Öl brygd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
88kg
+
Bobby Green

Stora problem med mottagning och batteri på iPhone 4S

Mjukvaruuppdatering på gång

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Mjukvara

Vi har fått många rapporter den senaste veckan om två stora problem med iPhone 4S - det ena rör problem med mottagning och det andra dålig batteritid.

Mottagningsproblemen verkar följa mallen att man tappar mottagningen och inte kan ringa, men att data fortfarande fungerar. Två lösningar verkar finnas - antingen startar man om telefonen eller så ploppar man ut och in SIM-koret. Båda är knepiga och jobbiga.

Det andra är batteritiden som jämfört med iPhone 4 ska vara betydligt sämre. Alla har inte lika stora problem men många, många har problemen. Här har vi tidigare berättat om att man kan gå in i inställningarna och stänga av den automatiska uppdateringen av klockan som ska göra livet lite bättre.

Båda två problemen är förhoppningsvis mjukvaruproblem och det har under helgen kommit två betaversioner av en uppgradering till iOS 5.0. Om denna kommer att lösa problemet vet vi inte ännu, men vi förutsätter att det sitter folk i Cupertino som inte går hem tidigt eller för den delen tog helg den här helgen för det här är oerhört frustrerande för alla som lagt vantarna på en iPhone 4S.

Tack till alla som har tipsat, vi återkommer så snart vi vet något mer om detta!