Kalibrera din hemknapp

iPhone / Hårdvara

Här är ett tips jag inte hade publicerat på första april om man säger så. Tycker du att din hemknapp på din iOS-pryl har blivit laggig? Den fungerar, men känns seg typ?

Prova då att öppna en Apple-app, typ väder eller anteckningar, håll sedan nere power/sleep-knappen tills du får upp "Slide to power off". Sedan håller du nere hemknappen tills appen du startade nyss har avslutats.

Nu ska din hemknapp ha kalibrerats om och vara kvickare. Jag har bara testat på en pryl och det känns som att det fungerar men kan lika gärna vara placebo. Konstig pryl i vilket fall som helst.

God jul!

www.idownloadblog.com +

Featurette för Mad Max: Fury Road

Film / Övrigt

Den 22a maj har Mad Max: Fury Road premiär i Sverige. Tills dess får vi nöja oss med små trailers och featurettes som den ovan. Ser ni fram emot nya Mad Max?

youtube.com +

Har du söndagsångest?

Webb / Sajter

Undersökningsföretaget Novus har på uppdrag av utbildningsföretaget Novus undersökt hur många svenskar som har haft söndagsångest och det visade sig att sex av tio svenskar någon gång hade haft söndagsångest och att tre av tio hade återkommande problem med detta.

Söndagsångest är vanligast bland människor i 18- till 29-årsåldern där 78% hade känt av detta någon gång medan 45% upplever återkommande söndagsångest . Vidare visade det sig att högutbildade hade söndagsångest i högre grad än dem med lägre utbildning och norrlänningar hade minst söndagsångest sett ur en geografisk synvinkel.

Oro inför den kommande veckan, prestationsångest, stress eller missnöje med det man ägnar sig åt i veckorna är vanliga orsaker till söndagsångest.

sondagsangest.nu +

Xcar testar Jaguar XE

Bil / Jaguar

Alla biltillverkare vill ha något som konkurrerar med BMW:s 3-serie och den nya modellen XE är Jaguars tänkta kandidat för den uppgiften. I den här videon får vi se när Xcar tar sig en tur med bilen och försöker ta reda på om Jaggan har en chans.

www.carscoops.com +

Silent Hills-namninsamling når över femtio tusen underskrifter

Spel / Övrigt

Sedan nyheten om nedläggningen av Silent Hills nådde oss i måndags har fans över hela världen "sörjt" spelet vi alla sett fram emot. Samarbetet mellan Hideo Kojima och Guillermo del Toro var verkligen för bra för att vara sant.

Men det betyder inte att vi har gett upp för det. Just nu finns det en namnsamling på change.org med över femtio tusen underskrifter för att ta tillbaka Silent Hills. Målet är nå upp till 75 tusen, om ni vill skriva under och bli en del av detta är det bara att gå in här.

www.vg247.com +

Om alla spel var som Pokémon

Spel / Övrigt

Klipp där någon har använt Pokémon-formulan på andra kända spelserier.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen