iOS Beat Hazard Ultra mixar din musik med rymdstrider

iPhone / Spel

Beat Hazard Ultras grej är att skapa ett spel baserat på din musik i ditt iTunes-bibliotek på din iPhone eller iPad. Varje låt blir en unik bana i låtens längd och beroende på tempot i låten så skjuter du snabbare eller långsammare.

Fienderna anpassar sig också efter musiken och dyker upp i drivor om du lyssnar på en riktigt snabb låt. Designen på spelet är riktigt läcker och rymdfajterna är en fröjd att beskåda och för all del även delta i.

Spelkontrollerna är av två typer, en eller två spakar. En spak om man vill överlåta skjutandet till spelet själv eller två spakar om man vill ha full kontroll och känna sig proffsig.

Cold Beam Games spel finns även för PC/Mac/PSN och finns nu till priset av sju kronor på App Store. Beat Hazard Ultra är klart värt dom pengarna. [iOS]

youtube.com +

Mike Tyson packar upp saker och ting

Video / Humor

Det känns otroligt bisarrt att se Mike Tyson kamma dockan Strawberry Shortcake samtidigt som han pratar med sin ljusa, lena röst. Det här är ett nytt segment i Jimmy Kimmel Show, Unboxing with Mike Tyson kan bli hur konstigt och roligt som helst.

youtube.com +

Problem att e-deklarera

Webb / Tjänster

I morgon är det sista dagen att lämna in deklarationen och trots att det är förhållandevis enkelt att göra detta via nätet nu för tiden verkar många ha skjutit upp det tills idag.

Det har lett till överbelastning hos Skatteverket och en del har inte inte kunnat använda Skatterverkets e-tjänster. Sannolikt blir det antagligen lite lugnare senare i kväll så skulle du behöva komma åt Skatteverkets e-tjänster men inte gör det just nu så testa lite senare.

Will Smith som Deadshot ser inte ut som förväntad

Film / Nyhet

Under inspelningen av Suicide Squad var det någon som fick Will Smith på bild som Deadshot. Det ser inte ut som den Deadshot vi är vana vid. Som ni kan se så har han sina båda ögon intakta vilket kan vara en återblick till innan han blev den mordiska karaktären. Ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig i filmen. Suicide Squad har premiär nästa år.

www.imdb.com +

The Force Awakens-trailern med mer Jar Jar Binks

Video / Dumheter

Om man tyckte att den senaste trailern för Star Wars: The Force Awakens hade för lite Jar Jar Binks då kan man ju glädjas åt Jar Jar Binks-versionen av trailern här ovan.

Microsoft tar bort Windows Media Center

RIP
PC / Mjukvara

Windows Media Center har inte uppdateras sedan 2009 och nu meddelar Microsoft att det är dags att säga adjö till tjänsten. Det var givetvis väntat men det ska finnas en liten skara som aktivt använder sig av media center som troligtvis kommer att sakna det i nya Windows 10.

I samband med att Microsoft fokuserat på tv och underhållning i Xbox-konsolerna har Media Center hamnat lite i lä, är du dock en av de som använder dig av tjänsten får du se till att ha kvar Windows 8.1 som då blir den senaste versionen som den är kompatibel med.

www.theverge.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen