Siri självförstör iPhone 5 vid fel lösenord

iPhone / Övrigt

Siri är ett bra hjälpmedel många gånger men om hon kommer att göra så här när iPhone 5 (eller vad den kommer att heta?) kommer vet jag inte om jag är så sugen på att köpa en. Det händer nästan varje gång att jag råkar knappa fel lösenord två gånger för att jag slarvar, och måste überkoncentrera mig på att pricka rätt den tredje gången. Halvkul om luren spräcker sig själv då om man råkar fumla.

gizmodo.com +

Playstation Music installerades på 1,5 miljoner enheter under första dagen

Webb / Streamat

Playstation Music som gör det möjligt för PS-användare att lyssna på Spotify medan de spelar lanserades i måndags och det verkar som att det blev en riktigt bra start för musiktjänsten. Enligt Jonathan Prince, pr-snubbe på Spotify, har installerades tjänsten på 1,5 miljoner Playstationenheter under det första dygnet. Vilket lär vara lika många som faktiskt betalade för Sonys gamla musiktjänst Music Unlimited.


twitter.com +

Assassin's Creed Chronicles är tre spel i ett

Spel / Multiplattform

Vi kommer att få besöka Indien, Kina och Ryssland i Ubisofts kommande Assassin's Creed-titel Chronicles. Spelet är uppdelat i tre delar där vi i varje del får följa en ny lönnmördare i ett 2,5D-äventyr som med andra ord skiljer sig en hel del från tidigare titlar i sin utformning. Men även om Chronicles tar en mer sidoscrollande form finns grundelementen kvar där man ska smyga sig på sina fiender, lura dem genom att vissla och förklä sig samt klättra och gömma sig för att undvika strider.

De tre lönnmördarna har alla olika styrkor och svagheter och är bra på olika typer av vapen vilket innebär att Ubisoft utlovar tre olika spelupplevelser.

Chronicles släpps till PC, Xbox One och PS4 22 april i Europa och 21 april i Nordamerika. Priset är satt till 9,99 dollar.

gematsu.com +
Assassin’s Creed® Chronicles: China
Assassin’s Creed Chronicles: China takes place in China, 1526, as the Ming dynasty starts to crumble. You embody Shao Jun, the last remaining Assassin of the Chinese Brotherhood, returning to her homeland with a vendetta. Newly trained by the legendary Ezio Auditore, she is hell-bent on exacting vengeance and restoring her fallen Brotherhood.

Assassin’s Creed® Chronicles: India
Assassin’s Creed Chronicles: India throws you into the tension between the Sikh Empire and the East India Company in 1841. When a Master Templar arrives with a mysterious item that used to belong to the Assassin Order, Arbaaz Mir must discover why he’s come, steal back the item, and protect his friends and his lover.

Assassin’s Creed® Chronicles: Russia
Assassin’s Creed Chronicles: Russia occurs in Russia, 1918. Nikolai Orelov wants to leave with his family, but is required to perform one last mission for the Assassin Order: infiltrate the house where the tsar’s family is being held by the Bolsheviks and steal an artifact that has been fought over by Assassins and Templars for centuries. Along the way, he witnesses the massacre of the tsar’s children, but manages to save the princess, Anastasia. He must escape the Templars while protecting the artifact and Anastasia.

Google släpper Chromebit

Pryl / Mojänger

Google har nu lanserat ytterligare en hdmi-sticka. Den här gången handlar det inte om någon enhet som du endast kan skicka Chromecast-strömmar till, utan Chromebit är en fullfjädrad dator som kör Chrome OS. Det enda du behöver göra för att få igång enheten är att koppla in den i vilken skärm med hdmi-port som helst, koppla in micro usb-kabeln så att enheten får ström och sedan är det bara att börja använda den.

I Chromebit sitter det en Rockchip 3288 med en fyrkärnig ARM Mali 760-grafikprocessor, 2GB ram, 16GB eMMC-lagring, usb 2.0, wifi 802.11, bluetooth 4.0. Det är ingen prestandabest, men med tanke på priset så är det helt okej.

Priset är som sagt 100 dollar, vilket lär översättas till 1 000 kronor när/om den kommer till Sverige. I USA kommer den i alla fall släppas i sommar.

via Engadget chrome.blogspot.se +

Provspelat Might & Magic Heroes VII

Spel / PC

För tre veckor sedan fick jag chansen att åka till Paris för att se en förhandsvisning och provspela Might & Magic Heroes VII från Limbic Entertainment och Ubisoft. För den som inte är bekant med Heroes-serien är det ett taktiskt rollspel baserat på Might & Magics universum och är känt för att låta spelaren samla arméer, bygga en ekonomi, samt styra och utveckla städer. Allt medan man ska utforska världen och välja färdigheter, utrustning och skaffa erfarenhet till sina hjältar.


Läs mer...

Nu har den första reklamfilmen till musiktjänsten Tidal släppts

Webb / Streamat

Jay Z-ägda Tidal genomgick en återlansering under natten till igår och nu har en reklamfilm om tjänsten lagts upp på Tidals Youtubekanal. Reklamen visar en massa musiker som Madonna, Nicki Minaj, Jack White och ett gäng andra som ser väldigt berörda ut av någon anledning.

tidal.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen