WWDC Utan appar stannar världen

Appocalypsen enligt Apple

Visa inte Mac-artiklar
Mac / WWDC

Apples utvecklarkonferens WWDC är i full gång och här är reklamfilmen som Apple öppnade det hela med.

I filmen får vi se vad skulle kunna hända om alla världens appar försvann och vi istället skulle vara tvungna att göra grejer som vi vanligtvis gör digitalt i den fysiska världen.

via Youtube

MKBHD listar favoritnyheterna under WWDC-konferensen

Top 5 nyheter av 6

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Övrigt

MKBHD spenderade lite tid på WWDC tidigare i veckan och har nu släppt en ny video där han pratar om de fem nyheterna som presenterades under evenemanget.

via Youtube

The Verge tar en titt på Apple HomePod

Ser rätt trevlig ut

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

The Verge hänger på WWCD med Tim Cook och Roger Åberg och fick efter den stora presentationen möjlighet att ta en titt på den nya smarta högtalaren HomePod.

via Youtube

Vissa enheter med Airplay-stöd ska gå att uppgradera till Airplay 2

Men inte alla

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Övrigt

Airplay 2 kommer ju med iOS 11, den störst uppdateringen av funktionen på länge. Den kanske trevligaste nyheten är stödet för multi-room och för att det ska vara roligt vill man ju kunna skicka ljud till prylar man redan har.

Exakt hur stödet för äldre enheter kommer att se ut är lite oklart men det verkar som att det med hjälp av firmware-uppdateringar ska gå att få gamla prylar att stödja Airplay 2. Dock ska man nog inte förvänta sig att det gäller alla prylar och tillverkarna måste komma med uppdateringarna. Så har du gamla saker hemma ska du nog inte förvänta dig att kunna använda Airplay 2.

Nu får du 2 TB lagring i iCloud för 89 kronor

Apple dubblar lagringen

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Övrigt

Om man använder Apples prylar så hamnar fler och fler saker i iCloud vilket såklart tar upp mer plats. För de som har valt det största alternativet som kostar 89 kronor i månaden får man sedan igår 2 TB istället för 1 TB, en rätt trevlig uppdatering.

Priserna för 50 GB är fortfarande 9 kronor per månad och 200 GB kostar 29 kronor per månad. Alla får fortfarande 5 GB gratis.

Renovering av en klassisk leksaksbil
Hot Wheels från 1968 får nytt liv 
107kg
+
Bobby Green
New York 1930 jämfört med i dag
Väldigt lite selfies förr 
103kg
+
Bobby Green
Full gas med BMW M1 ProCar
Mumma! 
125kg
+
Bobby Green