Guillermo del Toro undrar hur många som vill se Hellboy 3
Lovar att ta ett snack med Perlman och Mignola om intresse finns 
43.0°
+
André Stray
0
Remake av White Men Can't Jump på ingång
Why tho 
25.5°
+
André Stray
0
Kast med liten tvättmaskin
Hafthor tävlade mot Zydrunas 
84kg
+
Bobby Green
Arsenal av plogbilar drar fram
Vackert att se 
47.5°
+
Bobby Green
0
Odla enkelt hemma med ny svensk Kickstarter
Det här är Botanium 
46.7°
+
Roger Åberg
0
Har bott ensam i skogen i över 40 år
Minidokumentär om Billy 
135kg
+
Bobby Green

Microsoft Office Lens kommer till iPad

Scanningappen gör livet lite lättare

Visa inte Mac-artiklar
Mac / iPad

Office Lens är en riktigt smidig app som låter dig scanna in diverse dokument med mobilens kamera. Nu har Microsoft bekräftat att appen äntligen är på ingång till Apples surfplattor. I ett blogginlägg skriver Office-gänget detta:
With the bigger screen on the iPad, going from physical to accessible digital content is easier and more compelling than ever. And, as always, you can save the content into OneNote and OneDrive easily.

Office Lens till iPad finns att hämta här: Office Lens till iPad.

via venturebeat.com blogs.office.com +

Parodi på Apples reklam för AirPods

En lite mer realistisk version?

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Tillbehör

Nyligen släppte Apple en rätt fin och flådig reklamfilm för sina AirPods, men nu har en indisk komiker vid namn Cyril D'Abs släppt en aningen mer realistisk version av reklamen.

youtube.com +

Priserna i brittiska App Store höjs med 25 procent

På grund av Brexit

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Mjukvara

Det har gått ett par månader sedan Storbritannien bestämde sig för att lämna EU, vilket i folkmun kallats för Brexit. Sedan dess har pundet gått ner i värde vilket nu har lett till att priserna i App Store justerats. Det handlar om en prishöjning på 25 procent, vilket betyder att appar och spel som tidigare kostade 7,99 pund kommer kostar 9,99 pund.

De nya priserna kommer rulla ut inom sju dagar.

theverge.com +

Apple släpper reklam för AirPods

Med lite dans

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Tillbehör

Apple har släppt en sån där reklamfilm för AirPods där vi får se en ung herre bryta mot naturlagarna tack vare AirPods, antar jag.

youtube.com +

Ny mjukvara till MacBook Pro fixar batteritiden

Ska räcka mellan 15 till 18 timmar

Visa inte Mac-artiklar
Mac / MacBook

När det kommer till batteritiden på nya MacBook Pro så var den under förväntan. Roger kunde använda sin dator i drygt fyra timmar mellan laddningar, vilket är rätt trist då Apple menade att datorn skulle ha upp till tio timmars batteritid. Det är inte bara Roger som haft problem med batteritiden utan även amerikanska Consumer Reports, vilket är USA:s svar på Råd och Rön, som fått väldigt skeva batteritider under sina tester. Under testerna har batteritiden varit väldigt varierad, från 4 till 20 timmar, vilket har lett till att Consumer Reports inte har kunnat rekommendera laptopen.

Apple och Consumer Reports har jobbat tillsammans för att försöka hitta vad problemet beror på och det verkar som att problemet är hittat och kommer åtgärdas i en kommande mjukvaruuppdatering. I Consumer Reports nya tester där den nya betamjukvaran används är det betydligt mindre variation i batteritiden och i snitt får MacBook Pro mellan 15 till 18 timmars batteritid beroende på modell och storlek.

Den nya mjukvaran finns tillgänglig via Apples betaprogram, men kommer rullas ut till samtliga MacBook Pro-användare inom några veckor.

engadget.com +