Kylo Ren "kväver" snubbe på New York Comic Con
Snyggt skämt 
50.1°
+
Emmy Zettergren
0
Windows 10 Creators Update gör det svårare att fuska i spel
Microsoft smyger ut funktionen TruePlay 
45.0°
+
Emmy Zettergren
0
Snubbe får lira trummor med Foo Fighters
Verkar ha bra självförtroende 
116kg
+
Bobby Green

Videorecension av Touchgrind

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

Jag blev så imponerad av menysystemet i App Store-spelet Touchgrind att jag bara var tvungen att länka till denna utmärkta videorecension.

(iTunes-länk)

  tack Ordförande Mao itunes.apple.com +
RSS 18 kommentarer till artikeln
andreasw
skönaste recensionen på länge! trevligt med svenska också.
av andreasw, fredag 28 november 2008 kl 00:48
vision
liiite coolare med dom där plast brädorna man hade mellan fingrarna på 90talet ;)
av vision, fredag 28 november 2008 kl 01:08
Tiny
Ball recension, läckert UI och spelet verkar kul bortsett från att man har så otroligt dålig överblick över vad som kommer framför brädan. Känns som man måste veta vad som kommer dyka upp innan det kommer in på skärmen.
av Tiny, fredag 28 november 2008 kl 01:09
Uhan
auuuw studsen! hehe skön recension...man får lite känslan av att recensionen är gjord av utvecklarna men va gör det.
av Uhan, fredag 28 november 2008 kl 01:17
jeez
Spelet hade faktiskt varit bra om man hade sett lite mer av det som är runt brädan. Man skulle kunna lösa det genom att zooma ut lite grann samt låta brädan glida "bakåt" på skärmen när man åker iväg i kombination med en liten vinkling av vyn. Kanske.
Å andra sidan så borde utvecklaren testat allt och kommit fram till att det här funkar bäst. Tyvärr.
av jeez, fredag 28 november 2008 kl 02:51
tva
-> jeez:
Är någ svårt att zooma ut och ändå har tillräckligt stor bräda för två fingrar.
Man får nog nöja sig med de där små plupparna som talar om vad som finns i närheten i olika riktningar. Tror det funkar bra faktiskt.
av tva, fredag 28 november 2008 kl 08:04
Converge
"...såvida det inte lutar.... uppåt... näääh jag bara skoja"

jag skrattade gott åt detta :)
Kul recension.
av Converge, fredag 28 november 2008 kl 08:08
andreasw
ds
av andreasw, fredag 28 november 2008 kl 08:44
TheDruid
recension?

Ni skämtar va? Det där var bara en instruktions video med en tummen upp på slutet.

In my opinion, spelet är riktigt bra men tyvärr blir det fail på en hel del saker. Det är svår styrt, man måste tyärr stå och mäta med en gradskiva för att pricka ett box/rail. Även ifall man prickar den så måste man tajma in och köra tricket innan du ens ser railen på skärmen. Vilket gör det i princip omöjligt att få ett flyt i spelet.

Något som ev skulle vara nånting är en bättre strukturerad bana där brädan dras mot boxen/railen eller att boxen/railen blir genererad en bit framför skateboarden lite då och då vilket gör att hur man än åker, och hur dålig man än är så prickar man ändå railen/boxen och får möjlighet att få ett skönt flyt i spelet.
av TheDruid, fredag 28 november 2008 kl 09:20
Beatnutz
han har spelat det i 5 minuter men släpper ändå en recension?
av Beatnutz, fredag 28 november 2008 kl 09:35
Werzion
skönt video-klipp, framförallt p.g.a. "recensenten"
Tummen upp på dig lilla jobb där :)
av Werzion, fredag 28 november 2008 kl 09:48
frosse
Jag gillar det och konceptet är riktigt grymt Men som många har påpekat så fallerar spelet på att man inte ser vad som är framför en. Den är helt omöjligt att veta när hoppet/railen kommer...
av frosse, fredag 28 november 2008 kl 12:22
KvDread
Han har spelat i 5 min och låst upp alla brädor?
av KvDread, fredag 28 november 2008 kl 13:38
TheDruid
låst upp alla banor? han hade låst upp den bana som kräver 50,000 poäng. Jag fick 150,000 första gången jag lirade..
av TheDruid, fredag 28 november 2008 kl 14:11
jeez
tva: Tror gör man i kyrkan.

KvDread: Han har inte låst upp allt. Sista brädan "kostar" 1500000 poäng. Bör vara en hel del spelande som ligger bakom den bedriften.
av jeez, fredag 28 november 2008 kl 16:47
Werzion
Lirat i (bara) 10-15 minuter nu, är roligt att döda lite tid med, men det är ju verkligen irriterande att inte se vad som är framför en eller när man kommer köra in i något eller ens var man är på banan (orka zooma ut och justera sig efter varje enskilt trick...)

Betyg: 2/5
Mer utzoomat eller med en liten karta i något hörn så ökar betyget till 4/5
Just nu saknas en stor väsentlig del av spelet för att vara fullt spelbart.
av Werzion, fredag 28 november 2008 kl 20:03
din morsa mannen
med tanke på hur liten skärmen är på iphonen för detta spel tycker jag att det är sjukt bra gjort. Detta är det enda spel jag fastnat riktigt för.
Piiz
av din morsa mannen, lördag 29 november 2008 kl 17:28
Nooba
Jag har 714 434 i highscore och sista brädan kommer dröja innan man kommer låsa upp men f*n den som ger sig !! ;)
av Nooba, torsdag 04 december 2008 kl 20:09
Kommentera artikeln







Kylo Ren "kväver" snubbe på New York Comic Con
Snyggt skämt 
50.0°
+
Emmy Zettergren
0
Windows 10 Creators Update gör det svårare att fuska i spel
Microsoft smyger ut funktionen TruePlay 
45.0°
+
Emmy Zettergren
0
Seven-Eleven börjar med ellastbilar
Från Mitsubishi Fuso 
45.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
400 okända forntida monument hittade i Saudiarabien
Tusentals år gamla 
46.5°
+
Emmy Zettergren
0
Microsoft nu värt över 600 miljarder dollar igen
Som på den gamla goda tiden! 
45.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vi har fått vår första artikel raderad från Googles sökindex
Därför skriver vi om den igen 
52.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
FAA vill ha förbud mot datorer i incheckat bagage på flyg
"No laptop for you!" 
29.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Polestar 1 kan kosta upp till 1,5 miljon kronor!
Ingen svensson-kärra det här inte 
25.3°
+
Roger Åberg
0
Järnhalten i sjöar ökar kraftigt i Europa
Binder miljögifter i vattnet 
32.3°
+
Emmy Zettergren
0