m

Videorecension av Touchgrind

Mac / Hårdvara

Jag blev så imponerad av menysystemet i App Store-spelet Touchgrind att jag bara var tvungen att länka till denna utmärkta videorecension.

(iTunes-länk)

  tack Ordförande Mao itunes.apple.com +
RSS 18 kommentarer till artikeln
andreasw
skönaste recensionen på länge! trevligt med svenska också.
av andreasw, fredag 28 november 2008 kl 00:48
vision
liiite coolare med dom där plast brädorna man hade mellan fingrarna på 90talet ;)
av vision, fredag 28 november 2008 kl 01:08
Tiny
Ball recension, läckert UI och spelet verkar kul bortsett från att man har så otroligt dålig överblick över vad som kommer framför brädan. Känns som man måste veta vad som kommer dyka upp innan det kommer in på skärmen.
av Tiny, fredag 28 november 2008 kl 01:09
Uhan
auuuw studsen! hehe skön recension...man får lite känslan av att recensionen är gjord av utvecklarna men va gör det.
av Uhan, fredag 28 november 2008 kl 01:17
jeez
Spelet hade faktiskt varit bra om man hade sett lite mer av det som är runt brädan. Man skulle kunna lösa det genom att zooma ut lite grann samt låta brädan glida "bakåt" på skärmen när man åker iväg i kombination med en liten vinkling av vyn. Kanske.
Å andra sidan så borde utvecklaren testat allt och kommit fram till att det här funkar bäst. Tyvärr.
av jeez, fredag 28 november 2008 kl 02:51
tva
-> jeez:
Är någ svårt att zooma ut och ändå har tillräckligt stor bräda för två fingrar.
Man får nog nöja sig med de där små plupparna som talar om vad som finns i närheten i olika riktningar. Tror det funkar bra faktiskt.
av tva, fredag 28 november 2008 kl 08:04
Converge
"...såvida det inte lutar.... uppåt... näääh jag bara skoja"

jag skrattade gott åt detta :)
Kul recension.
av Converge, fredag 28 november 2008 kl 08:08
andreasw
ds
av andreasw, fredag 28 november 2008 kl 08:44
TheDruid
recension?

Ni skämtar va? Det där var bara en instruktions video med en tummen upp på slutet.

In my opinion, spelet är riktigt bra men tyvärr blir det fail på en hel del saker. Det är svår styrt, man måste tyärr stå och mäta med en gradskiva för att pricka ett box/rail. Även ifall man prickar den så måste man tajma in och köra tricket innan du ens ser railen på skärmen. Vilket gör det i princip omöjligt att få ett flyt i spelet.

Något som ev skulle vara nånting är en bättre strukturerad bana där brädan dras mot boxen/railen eller att boxen/railen blir genererad en bit framför skateboarden lite då och då vilket gör att hur man än åker, och hur dålig man än är så prickar man ändå railen/boxen och får möjlighet att få ett skönt flyt i spelet.
av TheDruid, fredag 28 november 2008 kl 09:20
Beatnutz
han har spelat det i 5 minuter men släpper ändå en recension?
av Beatnutz, fredag 28 november 2008 kl 09:35
Werzion
skönt video-klipp, framförallt p.g.a. "recensenten"
Tummen upp på dig lilla jobb där :)
av Werzion, fredag 28 november 2008 kl 09:48
frosse
Jag gillar det och konceptet är riktigt grymt Men som många har påpekat så fallerar spelet på att man inte ser vad som är framför en. Den är helt omöjligt att veta när hoppet/railen kommer...
av frosse, fredag 28 november 2008 kl 12:22
KvDread
Han har spelat i 5 min och låst upp alla brädor?
av KvDread, fredag 28 november 2008 kl 13:38
TheDruid
låst upp alla banor? han hade låst upp den bana som kräver 50,000 poäng. Jag fick 150,000 första gången jag lirade..
av TheDruid, fredag 28 november 2008 kl 14:11
jeez
tva: Tror gör man i kyrkan.

KvDread: Han har inte låst upp allt. Sista brädan "kostar" 1500000 poäng. Bör vara en hel del spelande som ligger bakom den bedriften.
av jeez, fredag 28 november 2008 kl 16:47
Werzion
Lirat i (bara) 10-15 minuter nu, är roligt att döda lite tid med, men det är ju verkligen irriterande att inte se vad som är framför en eller när man kommer köra in i något eller ens var man är på banan (orka zooma ut och justera sig efter varje enskilt trick...)

Betyg: 2/5
Mer utzoomat eller med en liten karta i något hörn så ökar betyget till 4/5
Just nu saknas en stor väsentlig del av spelet för att vara fullt spelbart.
av Werzion, fredag 28 november 2008 kl 20:03
din morsa mannen
med tanke på hur liten skärmen är på iphonen för detta spel tycker jag att det är sjukt bra gjort. Detta är det enda spel jag fastnat riktigt för.
Piiz
av din morsa mannen, lördag 29 november 2008 kl 17:28
Nooba
Jag har 714 434 i highscore och sista brädan kommer dröja innan man kommer låsa upp men f*n den som ger sig !! ;)
av Nooba, torsdag 04 december 2008 kl 20:09
Kommentera artikeln







Så här fiskar man med fåglar
En konst som lär dö ut snart 
44.1°
+
Roger Åberg
0
Den här specialbyggda BMW M4:an är för bred
Ser inte klok ut 
32.8°
+
Bobby Green
0
Worthy är ett nytt spel till Amiga 500
Om du vill vara lite retro 
44.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Telenor lanserar tv-tjänst för mobilen
Påverkar inte surfpotten 
17.7°
+
Roger Åberg
0
Apple börjar dela positionsdata med SOS-operatörer
Kan rädda liv 
57.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
VAR hjälpte till att fixa svensk seger i VM-premiären
Nu är Fotbolls-VM igång på riktigt! 
50.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
McDonalds Sverige börjar testa sugrör i papper till hösten
Kan bli standard nästa år 
63.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Sveriges tåg går långsammare idag än för 15 år sedan
Börjar bli trångt på spåren 
12.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
ICA fimpar engångsgrillar på grund av brandrisken
Tillfälligt försäljnings-stopp 
62.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Large Hadron Collider ska uppgraderas
För 8,5 miljarder kronor 
47.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Dr. Alban gör inofficiell uppföljare till Tio små moppepojkar
Reklamfilm för elmopeder 
48.2°
+
Bobby Green
0
VAR-systemet avgjorde straffbedömning i VM
Första gången någonsin i ett fotbolls-vm 
42.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Crazy Pictures svarar på frågor om Den blomstertid nu kommer
Filmen har premiär på onsdag! 
41.0°
+
André Stray
0
Falsk jordbävning efter Mexikos mål mot Tyskland i VM
Bra drag i Mexico City igår 
47.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Audis vd gripen
Misstänks för bedrägeri 
50.4°
+
Bobby Green
0
Sällsynt McLaren F1 LM till salu
En av endast två stycken tillverkade 
42.8°
+
Bobby Green
0
Ta en titt på invigningen av Dreamhack Summer 2018
Pompa och ståt! 
46.0°
+
André Stray
0
Telefonen som har 93,8 procent skärm!
Oppo Find X presenteras i morgon 
45.2°
+
Roger Åberg
0
E3 2018 Cyberpunk 2077-demo kördes på kraftfull dator
Community Manager delar med sig av specs 
41.4°
+
André Stray
0
World of Warcraft Classic baseras på Patch 1.12
Är den bästa representationen av Vanilla-WOW 
46.1°
+
André Stray
0
Mercedes-AMG GLE 63 välter i rondell
Ny Vältklasse? 
46.1°
+
Bobby Green
0
Nu kan även båten parkera själv
Volvo Penta presenterar världsnyhet 
48.4°
+
Roger Åberg
0
Regeringens rökningsförbud skjuts upp
EU-kommissionen har synpunkter  
14.8°
+
Bobby Green
0
Nya Audi A1 läcker ut
Läcker? 
41.3°
+
Bobby Green
0
Så här borde man se 3D Touch
Fixa detta Apple! 
51.5°
+
Roger Åberg
0
Första Model 3 med dubbla motorer har rullat av bandet
Snabbare och med fyrhjulsdrift 
44.7°
+
Roger Åberg
0
Vulkan har förvandlat ö på Hawaii till helvetet
Lava-flod flyter över ön 
44.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Portugal legaliserar marijuana
För medicinskt bruk 
69.1°
+
Wille Wilhelmsson
0