RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
48.8°
+
Roger Åberg
0
Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
48.1°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
95kg
+
Roger Åberg

Kindle 2 - den största iPoden någonsin

Synd att man inte läser böcker

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

Kindle är Amazons elektroniska manick för att läsa böcker. Man kan diskutera fram och tillbaka om detta verkligen är framtiden men vad man inte kan diskutera är att Amazon har tittat på iPoden när de gjort version två av läsaren.

Version ett vara bara plain ugly men tvåan är riktigt snygg. Och mycket, från den metalliska baksidan till sladdarna ser ut som om de skull kunna ha en Apple-logga på sig. Inte riktigt så snygg som om den kom från Apple kanske, men bra nära. Och jag gillar Amazon för att man har gjort som man har gjort.

Det har kommit mängder med iPod-kopior genom åren och den snyggaste är en pryl man läser böcker på.

Kindle 2 kostar 350 dollar, tyvärr så är hela prylen med den att man den har "gratis" uppkoppling så att man kan ladda ner böcker (och nyheter) när som helst utan att behöva blanda in en dator, och detta fungerar bara i USA. Och så gillar jag att den kan läsa upp böckerna för en.

RSS 3 kommentarer till artikeln
henka
Det är många e-readers på g i år. Kindle tycker jag dock är för klumpig och liten men det var väl en lite större variant under utveckling. Jag är lite nyfiken på den som plastic logic håller på med. länkad. Jag skulle gärna vilja ha en e-reader men väntar nog på att nått bättre än kindle2 dyker upp.
av henka, måndag 02 mars 2009 kl 10:05
Raps
Ännu en pryl? Nej tack. Hellre allt-i-ett. Typ iPhone.
av Raps, måndag 02 mars 2009 kl 10:45
yo
Det är tur att du verkligen betonar att du tycker att designen är lik ipod, ifall någon hade missat det i rubriken. F.ö är det ju intressantare med en presentation av själva produkten än vad du tycker om hur sladdarna ser ut.
av yo, måndag 02 mars 2009 kl 13:53
Kommentera artikeln