Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.7°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Mac OS X kan fungera med touch

Ambitiösa filmer visar hur

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Rykten

iPhone har lärt oss och Apple hur man arbetar med touch. Utan fysiska inmatningsenheter blir det klurigare till en början innan man tänker utanför boxen och hittar sätt att arbeta med saker som faktiskt blir lättare än med exempelvis mus och tangentbord. Att spela på iPhone sa till exempel alla var omöjligt utan fysiska kontroller.

Det har ju under sensommaren pratats väldigt mycket om en tablet från Apple och nu har en oerhört ambitiös person gjort ett antal videos runt ett projekt han kallar för Slate.

Det handlar om en tablet som kör Mac OS X, men ett Mac OS X som har lärt sig av iPhone. Och det skulle nog funka - saker som Spaces blir ju logiskt om man använder fingrarna för att röra sig runt mellan dem.

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, jag är helt allvarlig när jag säger att jag vill ha touchskärm på min MacBook Pro 13". Och jag skulle byta min MacBook mot en tablet vilken dag som helst om det fungerade som i filmerna, på jobbet kopplar jag ändå in den till större skärm och tangentbord.

Vad säger ni?

Se nio (9!) filmer till
via Youtube