Apple vill sätta mobil-antennen bakom loggan

Mac / iPhone

Ni kommer säkert ihåg att det var lite strul med mottagningen i iPhone 4 när den släpptes, något som i medier döptes till antennagate och som främst verkar ha påverkat amerikanska iPhone-användare.

För att undvika liknande bakslag i framtiden ser det nu ut som om Apple vill placera mobil-antennen bakom Apple-logotypen på Apple-maskiner eller helt enkelt göra om loggan till en mobiltelefon-antenn. Sedan tidigare har iPad en liknande lösning men då handlar det om en WiFi-antenn men enligt det nya patentet som PatentlyApple har grävt fram vill man nu även integrera kommunikation i mobilnäten direkt i logotypen.

Smart lösning som vi säkerligen kommer att få se i kommande iPhones och andra maskiner från Apple i framtiden.

via Gizmodo www.patentlyapple.com +

Ny video visar Prison of Elders

Spel / Multiplattform

Under gårdagen släpptes en del ny fakta kring den kommande Destiny-expansionen House of Wolves och närmare bestämt co-op-läget The Prison of Elders.

Där kommer spelare att kunna ge sig i lag med andra Guardians om tre personer där de ska försöka överleva flera olika strider mot några av spelets tuffaste raser så som Hive och Cabal. Överlever teamet striderna ges det tillgång till "the Queen's treasure room". Det ska även gå att låsa upp speciella utmaningar på nivå 32, 34 och 35.

Den 19 maj släpps spelet och ovan kan ni kolla in en film bakom kulisserna på expansionen som berättar mer.

www.polygon.com +

Sonys originalserie Powers får en andra säsong

Film / TV-serier

Ja, det blir en andra säsong av Sonys teveserie Powers.

Den andra säsongen kommer att ha premiär i USA under 2016 och kommer att expandera universumet samt addera fler karaktärer och händelser från serietidningarna.

Den första säsongen hade premiär 10 mars i år och ovan kan ni se en trailer för den.

www.polygon.com +

Restaurang uppmuntrar gäster att ta kort på maten

Pryl / Pryl

Att folk gillar att ta kort på den mat de ska äta är uppenbart. Det är bara att kolla flödet på Instagram och Facebook.

Just det här har en restaurang i Israel tagit fasta på. De har nämligen tagit fram en specialgjord tallrik med ett ställ för telefonen som låter dig ta snygga matbilder.

Kanske något att införskaffa hemma.

petapixel.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony

Ny vecka och nya uppdateringar på PSN.

För Playstation Plus-medlemmar är Grim Fandango och Guacamelee! STCE nedsatta i pris. För Playstation 4 anländer bland andra Project CARS, Wolfenstein: The Old Blood och Middle-earth: Shadow of Mordor-Game of the Year Edition medan Playstation 3 kan se fram emot bland andra Chariot. Till PS4, PS3 och Playstation Vita anländer även Cosmophony.

Fler erbjudanden hittar ni via länken nedan.

blog.eu.playstation.com +

Snubbe leker Tetris på stan

Video / Humor

Remi Gaillard från Frankrike gillar att driva med folk och den här gången har han och några vänner gett sig ut på stan för att irritera folk i form av Tetrisfigurer. Både uppskattat och hatat.

www.autoevolution.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen