Regeringen vill bygga nio nya städer och stadsdelar
Hotar biologiska mångfalden enligt kritiker 
32.8°
+
Emmy Zettergren
0
Nu släpper LEGO hyllning till framstående kvinnor på NASA
Kvinnorna som tog oss till rymden 
43.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
80kg
+
Roger Åberg

AirPlay på CES-mässan 2011

Det verkar vara i sommar det händer

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

Apple AirPlay är en teknik jag tror kommer att växa snabbt och dyka upp i nästan varje lite finare iPod-docka framöver. På CES-mässan visades ett gäng produkter upp men inte als så många som jag hade trott och det verkar fortfarande vara ett tag kvar innan det blir enkelt att köpa AirPlay-prylar i butik. Här är ett par av de produkter som visades upp.

B&W Zeppelin Air
Den riktigt trevliga iPod-dockan B&W Zeppelin kommer i en uppdaterad version med AirPlay. Fortfarande lika snygg och fortfarande lika svindyr.

iHome
iHome lanserar en docka med ganska intetsägande design vid namn iW1. Inbyggt wifi, batteri och ett pris på runt 300 dollar är vad vi har att vänta oss när den dyker upp i sommar.
De kommer dessutom att komma med två mindre modeller utan batteri med okända specifikationer och pris. Dessa kommer logiskt att heta iW2 och iW3.

Klipsch
De tidigare tillverkarna visste man redan att de skulle komma med AirPlay-enheter då de var uttalade "launch partners" men även Klipsch passade på att visa upp lite nytt på mässan.
De visade upp tre stycken dockor vid namn Studio, Forum och Arena som kommer att kosta 399, 599 respektive 799 dollar. Mycket mer än så sades inte om dessa då det bara var extremt tidigare prototyper som visades upp. Vi kan nog förvänta oss dessa i butik till sommaren eller hösten.

Det var en liten snabbcheck om vad som händer på AirPlay-fronten och tills dessa dyker upp kan ni alltid köpa en AirPort-Express och koppla till valfri ljudanläggning för exakt samma funktion.