AppleKöpGuiden.se

Mac / Övrigt
Funderar du på att köra något från Apple så kan ett bra tips vara att kolla in den nystartade sajten Appleköpguiden.se innan du gör slag i saken.

På sajten får man reda på vilka modeller som finns av varje produkt, hur länge sedan den senaste uppdateringen av modellen kom samt hur många dagar det i genomsnitt brukar vara mellan uppdateringarna. Baserat på den informationen får man även vägledning om man ska köpa den aktuella produkten eller vänta lite då det antagligen snart kommer en uppdaterad modell i produkt-serien.

Appleköpguiden är inspirerad av buyersguide.macrumors.com som är en liknande sajt inriktad på den amerikanska marknaden.
www.applekopguiden.se +

Stockholm får en egen kattvideofestival

Webb / Övrigt
Med taglinen "Filmfestivalen du drömt om men inte visste fanns" presenterar sig Stockholms senaste festivaltillskott Stockholm Internet Cat Video Festival och som ni säkert förstår av namnet så handlar det om en festival helt dedikerad till kattvideos på nätet.

Arrangörerna av festivalen säger själva om det hela:
"Festivalen handlar inte om att kolla på kattvideos, den handlar om att kolla på kattvideos tillsammans. I Stockholm Internet Cat Video Festival bjuder vi dessutom på samtal om internetkattens roll i samhället och queerfeministisk kattnattklubb i regi av ÖFA."
Stockholm Internet Cat Video Festival går av stapeln på Södra Teatern i Stockholm den nionde oktober. Biljetterna kostar 150 kronor styck var av 10% går till Stockholms Katthem.
sodrateatern.com +

Atari blåser nytt liv i Alone in the Dark

Spel / PC
Atari meddelade i går att man kommer släppa nytokningar av de klassiska spelen Alone in the Dark och Haunted House för PC-datorer.

Alone in the Dark-spelet har undertitieln Illumination och utvecklas av en studio som heter Pure. Haunted House utvecklas av Dreampainters, som tidigare gjort skräckspelet Anna. Båda spelen kommer visas upp under PAX-mässan som drar igång om någon vecka.

Om man på grund av denna nyhet blev sjukt sugen på att spela Alone in the Dark igen så kan man göra det här.
www.polygon.com +

Varför blir vi deprimerade

Vetenskap / Övrigt
Det här med depression är ju inte så skoj men varför skall folk hålla på och bli deprimerade då? Det är nåogt som folket från AsapSCIENCE försöker förklara i klippet ovan.
www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen