AppleKöpGuiden.se

Mac / Övrigt

Funderar du på att köra något från Apple så kan ett bra tips vara att kolla in den nystartade sajten Appleköpguiden.se innan du gör slag i saken.

På sajten får man reda på vilka modeller som finns av varje produkt, hur länge sedan den senaste uppdateringen av modellen kom samt hur många dagar det i genomsnitt brukar vara mellan uppdateringarna. Baserat på den informationen får man även vägledning om man ska köpa den aktuella produkten eller vänta lite då det antagligen snart kommer en uppdaterad modell i produkt-serien.

Appleköpguiden är inspirerad av buyersguide.macrumors.com som är en liknande sajt inriktad på den amerikanska marknaden.

www.applekopguiden.se +

Adidas släpper Star Wars-skor för barn

Pryl / Pryl

I och med nya filmen som har premiär nästa år så betyder det massa härliga produkter för oss fans. Adidas är inte sena på att haka på den kommande trenden och släpper nya Star Wars-dojjor. Ett par vita för de som vill vara på den goda sidan och ett par svarta för de som vill gå över till den mörka. Baktill kan man se Yoda i de vita och Darth Vader i de svarta, de vita har också självlysande sulor. Det enda tråkiga är att storlekarna är till för barn, har man stora fötter så är det ganska kört. Men man kan alltid glädja barnen med ett par!

Den 8e januari kan man börja förbeställa skorna på nätet, så håll utkik!

www.highsnobiety.com +

Naughty Dog firar 30 år!

Spel / Sony

Ett stort grattis till Naughty Dog som fyller 30 år. För att fira har Playstation släppt en video där vi får veta hur det hela startade och vad som händer i spelföretaget idag. Femtio minuter av berättelser kring några av de största titlarna i spelhistorien, ta er tiden och kolla in.

youtube.com +

Vice möter männen bakom The Interview

Film / Övrigt

Vice möter männen bakom The Interview för att snacka om filmen och allt ståhej kring den. Intervjun gjordes dagen innan Sony tog beslutet att inte visa filmen på biografer runtom USA. Sedan dess har det hänt en del men den visades under julen trots allt. The Interview las upp för att hyra på både Youtube Movies och Amazon, några få mindre biografer valde också att köra den trots hoten om bombningar. Totalt kammade The Interview hem öven en miljon dollar under premiären, på nätet laddades den ned cirka 700 tusen gånger bara de första timmarna. Har ni hunnit se den än?

youtube.com +

Den korrekta astronomiska versionen av Blinka lilla stjärna

Vetenskap / Rymden

Det är så här den klassiska sången Blinka lilla stjärna borde sjungas. Då skulle barnen lära sig något nyttigt också. Nu är det bara att hoppas på en svensk version, eller vad säger ni?

youtube.com +

Detta hände i världen under 2014

Video / Allvar

Snart är det dags för ett nytt år, vi är bara dagar från 2015. Året som har gått har varit väldigt händelserikt i Sverige, men det har varit ännu mer kaosartat ute i världen. I klippet ovan får vi inte bara följa de största händelserna under 2014, utan också de mest virala klipp som gått varmt under året. Tror jag stolt kan säga att vi på feber har lagt upp de flesta utav de virala klippen, och nämnt praktiskt taget alla händelserna på något eller annat sätt.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen