Apples WWDC blir av den 11:e juni

Foto: Schill
Mac / Mjukvara

Apples stora utvecklarkonferens WWDC har nu fått ett datum och den kommer att äga rum den 11-15 juni där den första dagen förstås är den roligaste för oss då det är då keynoten är.

Under keynoten förväntas vi få reda på lite nytt roligt om iOS 6 samt mer detaljer om Mountain Lion. Det senare borde vi få både prisuppgifter samt datum för när man kan köpa det.

Dags för nedräkning!

Uppdatering:
Tittar man på logotypen samt att det borde vara ca. 40 dagar kvar till en ny Mac Mini om det följer det vanliga schemat så kan vi ju även gissa på lite ny hårdvara.

Uppdatering 2:
Nu är det slusålt! Det tog så lite som två timmar och sedan var alla biljetter som kostade 1 599 dollar(!) slut.

  tack alla som tipsat! developer.apple.com +

Spana in Dawn of the..stuff

Video / Film

Snygg trailer från Norge för fejkfilmen Dawn of the Planet of the Zombies and the Giant Killer Plants on Some Serious Acid.

  tack Henrik www.alflovvold.com +

Mr. Jones släpper Miyamoto-klocka

Pryl / Klockor

Klockmärket Mr. Jones kommer släppa en klockan Miyamoto som visar tiden med hjälp av Super Mario-inspirerad grafik. I mitten av klockan visas minuterna samt sekunderna och genom det roterande Mario-landskapet på klockans ovansida kan man läsa av vilken timme på dygnet det är.

The control of Mario in the game world makes him feel like an extension of our body - we move him, as we move our own limbs, without conscious thought. Similarly we internalise hours, minutes and seconds to the extent that we cannot see them as human invention.

Ultimately time, as we measure it, is as ‘unreal’ as a world of powerups and long-tongued dinosaurs!

Mr. Jones gjorde endast 100 exemplar av klockan och dessa sålde man, inte helt oväntat, slut på direkt.

www.watchismo.com +

Betatesta Dirty Bomb

Spel / PC

Brink-utvecklaren Splash Damage öppnade i dag upp sitt pågående betatest för sin free-to-play-skjutare Dirty Bomb.

Betan körs genom Steam och länk till Steam-sidan kan hittas nedan.

store.steampowered.com +

Showtime startar egen strömmande onlinetjänst

Film / Nyhet

Ännu en tjänst för strömmande av teveserier och filmer dyker upp på marknaden och den här gången är det Showtime som ger sig in i leken. Till en början kommer tjänsten att vara exklusiv för Apple-användare och finnas tillgänglig via App Store och Apple TV. Fler distributörer kommer dock att adderas senare.

En av de största konkurrenterna för Showtime är onekligen HBO. Kanske är det också därför de har valt att lansera en billigare tjänst nämligen 10.99 dollar i månaden jämfört med 14.99 för HBO. Tjänsten kommer att lanseras den 12 juni, med en prova på-tid på 30 dagar, i samband med återkomsten av två av företagets mest populära serier: "Ray Donovan" och "Master of Sex".

Om användare utanför USA kommer att kunna nå tjänsten är än så länge oklart. Men mer detaljer kommer att presenteras snart, så vi håller tummarna.

observer.com +

Besök inspelningsplatserna från Game of Thrones

Film / Övrigt

Om man gillar det här med Game of Thrones och vill besöka inspelningsplatserna under sommarlovet så kan man ju använda sig av denna händiga infograf (finns i galleriet och via länken nedan) när man planerar semestern.

imgur.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen