RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
61.1°
+
Roger Åberg
0
#MeToo har fått stort genomslag i sociala medier
Hashtaggen som används för att belysa sexuella trakasserier 
44.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nytt från Tyler, The Creator och Converse
Kläder och skor 
81kg
+
Bobby Green

I kväll är det dags för WWDC

Men ha inte för höga förhoppningar...

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Rykten

I kväll drar WWDC igång och vi kommer så klart att rapportera från årets Apple-event. Inför-spekulationerna i år är smått galna och alla förväntar sig ny iPhone och komplett uppdatering av Mac-sortimentet inklusive retinaskärmar över hela serien. Så kommer det så klart inte att bli.

På agendan och i fokus kommer OS X 8 och iOS 6 att stå. All hårdvara får vi se som bonus och något extra - jag hoppas så klart både på det ena och det andra men...

OS X 8 eller Mountain Lion har ju funnits i utvecklarnas händer ett bra tag och det är sagt att ett färdigt operativsystem kommer att släppas "i sommar". Jag förväntar mig inga nyheter men väl ett lanseringsdatum. Extra roligt hade varit om det gick att ladda ner redan i afton...

iOS 6 är svårare, tidigare år har det funnits en checklista med saker som borde eller måste komma. Det enda som jag egentligen kan komma på är att Siri blir tillgängligt för utvecklare och får sig en rejäl uppdatering allmänt, att Facebook borde integreras djupare och att kartorna kommer att få sig en genomkörare. Förhoppningsvis blir Game Center bättre.

Vi har ju sett reservdelar till vad som påstås vara iPhone 5 men ha som sagt inga höga förhoppningar här. På Mac-sidan ska man nog inte ha så höga förhoppningar heller, jag vill så klart ha en Mac med retinaskärm men jag förbereder mig på att bli besviken här - en sådan sak är värd att få sitt eget lilla event.

Vi kommer att sända FeberLive-special så dyk in här på Feber i afton och häng med oss för att se vad som egentligen händer.