Kravbrev har börjat skickats ut till fildelare
4500 kronor för en film 
23.6°
+
André Stray
0
Trailern för Jean-Claude Van Johnson är här
Spana in den! 
42.6°
+
Frode Wikesjö
0
Har du testat frukten Durian?
Den som luktar fis 
82kg
+
Bobby Green

Apple tittar på alternativa batteriladdningslösningar

Bra

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Rykten

Korta batteritider är generellt ett stort problem i dagens samhälle så för att få bukt på detta i sina egna produkter har Apple på senare år anställt batteriingenjörer från företag som Tesla och Toyota. New York Times rapporterar nu att Apple experimenterar med alternativa lösningar att ladda batteri som låter ganska intressanta.

Bland annat nämns det att Apple funderar på att sätta kombinera en solpanel med skärm som då skulle ladda batteriet när man är på vift i det soliga vädret. Dock nämnde man även att den här lösningen fortfarande är ett par år från att bli verklighet.

Man har även tagit patent på manicker som laddar batteri när man rör på sig vilket ju skulle vara alldeles utmärkt för Apple beryktade smarta klocka.

Artikeln nämner även att Apple tittar på trådlös laddning inte helt olikt vad Nokia har gjort med några av sina telefoner. Om detta blir verklighet återstår dock att se då Apples Phil Schiller tidigare har sagt, angående iPhone 5, att trådlös laddning inte är något de är intresserade av.

"Having to create another device you have to plug into the wall is actually, for most situations, more complicated,"
Vid ett flertal tillfällen har det gått rykten om att Apple utvecklar en smart klocka men att man inte riktigt är nöjd med klockans batteritid ännu. Återstår dock att se om någon av ovanstående lösningar kan leta sig in i denna klocka som vi i och för sig fortfarande inte vet något konkret om.

Kravbrev har börjat skickats ut till fildelare
4500 kronor för en film 
23.5°
+
André Stray
0
Trailern för Jean-Claude Van Johnson är här
Spana in den! 
42.6°
+
Frode Wikesjö
0
Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
50.1°
+
Roger Åberg
0
Skön Gremlins-affisch
Med massvis med populärkulturreferenser 
44.1°
+
Frode Wikesjö
0