Foo Fighters hyllar Nikola Tesla i senaste videon
Det är han ju värd 
43.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Dragrace med nya sportbilar
Vem vinner? 
41.5°
+
Bobby Green
0
Wu-Tang Clan rappar om Martin Shkreli
Är inte deras bästa polare 
84kg
+
Bobby Green

WWDC Vad kan vi förvänta oss från Apple i kväll?

Klockan 19:00 drar WWDC igång

Visa inte Mac-artiklar
Mac / WWDC

I kväll drar Apples utvecklarkonferens WWDC igång och här har vi samlat lite rykten och spekulationer om vad företaget kanske visar upp då.

När det gäller iOS virtuella assistent Siri finns det möjligheten att den står i centrum ikväll då det både ryktas om att Siri kommer till OS X och att tredjepartsappar ska kunna använda Siri. Ett annat rykte gör gällande att OS X kommer att byta namn till klassiska MacOS vilket inte känns helt ologiskt.

Apples musikstreamingtjänst Apple Music kan eventuellt ha blivit rätt så omgjort vilket kanske en del skulle uppskatta. Både tvOS och watchOS lär uppdateras men exakt vad det innebär finns det inte så mycket uppgifter om. Det kommer antagligen inte att presenteras någon ny hårdvara även om det tidigare har rapporterats om att Apple arbetar på att ta fram en virtuell assistent liknande Amazon Echo och Google Home. Denna kan dock eventuellt flytta in Apple TV säger ryktena.

WWDC kickar igång klockan 19:00 och man kan följa en livestream på länken nedan via Apple TV, via Safari på OS X och iOS samt via Microsoft Edge om man kör Windows 10.