RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
60.6°
+
Roger Åberg
0
#MeToo har fått stort genomslag i sociala medier
Hashtaggen som används för att belysa sexuella trakasserier 
44.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
86kg
+
Bobby Green

TUI släpper app till Apple TV

Boka resan via TV:n

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Apple TV

Resebyrån TUI, före detta Fritidsresor, släpper nu en app till Apple TV där reslystna kan kolla på filmer från TUI:s resemål och få information om dessa.

Anledningen till detta är att många av TUI:s kunder föredrar att se deras resmåls-filmer på TV:n istället för datorn säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI:
"Statistik från vår YouTube-kanal visar att allt fler använder TV istället för dator för att titta på våra resmålsfilmer. Trots att de här filmerna är klart längre än genomsnittet stannar tittarna kvar mer än dubbelt så lång tid när de ser på dem via en TV-skärm. Därför är vi glada för att kunna göra filmerna mer tillgängliga i ett format som kunderna föredrar och med HD-kvalitet anpassat för TV."
"TUI – Resor och inspiration" hittas i Apple TV:s App Store från och med idag för de som är intresserade.

Visa
PRESSMEDDELANDE
TUI lanserar app för Apple TV
Bamse, restips och filmer från fler än 30 destinationer över hela världen. Nu lanserar TUI en gratis app för Apple TV.

Ända sedan i början av 2000-talet har TUI, tidigare Fritidsresor, inspirerat med filmer från resmål runt om i världen. TUIs nya app har utvecklats speciellt för Apple TV och ger tillgång till filmer från några av världens vackraste stranddestinationer som Jamaica, Dominikanska republiken, Spanien, Kroatien, Grekland och Thailand.
Dessutom finns en särskild filmkategori för TUI:s yngsta resenärer med bland annat Bamse och hans nya vän, Thomson the Dog. Appen för Apple TV innehåller även intervjuer och tips om stränder, shopping, utflykter och mat.

– Statistik från vår YouTube-kanal visar att allt fler använder TV istället för dator för att titta på våra resmålsfilmer. Trots att de här filmerna är klart längre än genomsnittet stannar tittarna kvar mer än dubbelt så lång tid när de ser på dem via en TV-skärm. Därför är vi glada för att kunna göra filmerna mer tillgängliga i ett format som kunderna föredrar och med HD-kvalitet anpassat för TV, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI.

”TUI – Resor och inspiration” laddas ner i App Store genom Apple TV.
TUI:s topp fem populäraste inspirationsfilmer:
1. Koh Lanta, Thailand
2. Sardinien, Italien
3. Mallorca, Spanien
4. Krabi, Thailand
5. Montenegro