Regeringen vill bygga nio nya städer och stadsdelar
Hotar biologiska mångfalden enligt kritiker 
32.0°
+
Emmy Zettergren
0
Nu släpper LEGO hyllning till framstående kvinnor på NASA
Kvinnorna som tog oss till rymden 
43.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
82kg
+
Roger Åberg

Steves kompis visar Macbook Air

Detaljerad videogenomgång

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

Apple har nu lagt upp en guided tour med "John" som visar Macbook Air och alla detaljer som gör världens tunnaste laptop till vad den är.

Tyckte du att Steve pratade igenom detaljerna lite för fort, inte gillar att läsa eller helt enkelt tycker det är trevligt att ta en närmare titt på Apples produkter så är den här videon perfekt till förmiddagskaffet!

Har du inte redan sett reklamfilmen för Macbook Air så finns även den att beskåda.

RSS 7 kommentarer till artikeln
yorick
Utan att vara grabbig, men visst har MacBook Air en kvinnligare formfaktor än de tidigare, mer industriellt designade MacBookarna?

Och jag menar det på ett bra sätt. Apple har ju rekryterat en ny styrelsemedlem, Andrea Jung, från Avon, och jag har en känsla av att man med den här nya produkten riktar in sig mot ett annat segment än till teknikpojkarna - i alla åldrar - som satt och dreglade på keynoten igår.

MacBook Air passar perfekt i en nätt, broderad notebookväska och jag misstänker starkt att den kommer synas i damtidningar framöver. Därmed inte sagt att den kommer att stöta bort oss andra, som inte bär sådana.

Jag uppfattar det som att Apple har hittat en gyllene medelväg med Air:en. Prova. Fråga er flickvänner vilken MacBook dom tycker är snyggast.


av yorick, onsdag 16 januari 2008 kl 11:21
Voj:D
Det lustiga med alla de där videona är att alla presentatörer ser mer eller mindre likadana ut. All har glasögon, alla har svart tröja (iofs uniform), alla har kavlat upp ärmarna för att visa de håriga armarna :D och alla har en ring på vänster ringfinger för att visa att de är stadgade...lustigt...
av Voj:D, onsdag 16 januari 2008 kl 11:57
thelonius
Någon som vet vilken låt som används i reklamfilmen..?
av thelonius, onsdag 16 januari 2008 kl 12:13
yaz
Voj:D >> jag har också lagt märke till dessa gemensamma detaljer. En annan grej är att när John presenterar sig så berättar han alltid att han arbetar på ett Apple Store. Gjorde han även när han presenterade iPhone..

Väldigt medvetna och planerade detaljer, men man undrar exakt vad tanken är bakom..
av yaz, onsdag 16 januari 2008 kl 12:59
Melvin
yorick: Ja vadå, Macbook Pro ser ju ut mest som en metallklump, den finaste någonsin är ju ändå Macbook White :')
av Melvin, onsdag 16 januari 2008 kl 14:36
krokodil
Voj:D - Personen som demonstrerar iLife '08 avviker faktiskt från mönstret en aning genom att inte bära en ring på fingret =)
av krokodil, onsdag 16 januari 2008 kl 20:53
Spicey
Ja, Air ser "tjejig" ut. Snygg alltså ;-) Hm, men när jag tänker på det så är det många som pratat om den på tex FB, och de var girls allihopa.
av Spicey, onsdag 16 januari 2008 kl 21:33
Kommentera artikeln