WhatsApp blockerat i Kina
I samband med kommunistpartiets kongress 
30.7°
+
Frode Wikesjö
0
Facebook köper rättigheterna till Skam
Den amerikanska versionen lär bli lättillgänglig 
28.5°
+
André Stray
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
81kg
+
Roger Åberg

Apples Airport har mer än 10% av marknaden

I USA då

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

Försäljningsstatistik är flummigt, men det är ändå värt att notera att Apple säljer rätt bra av andra saker än Macar och iPods.

Tittar man på markanden för routrar med 802.11n-standarden så har Apple ungefär 10% av marknaden efter Linksys, D-Link och Netgear. Det betyder att ungefär varannan Airport köps av en PC-människa, alternativt att Mac-människor har fler än en hemma.

Frågan är om Apple är värd en 10-del av marknaden? Det tycker jag nog, deras produkter är snygga och helt klart enklare att ha och göra med, även om de så klart borde kunna bli ett snäpp bättre.

RSS 5 kommentarer till artikeln
aladdin
Har inte Airport Express ett stort felprocent antal? Jag vill minnas att riktigt många har gått sönder inom första året just beroende på värmeutvecklingen.
av aladdin, torsdag 29 maj 2008 kl 13:31
Jaxxer
Tråd FTW!:)
av Jaxxer, torsdag 29 maj 2008 kl 13:51
Atari130XE
Airport-produkterna är bra alltså? Är fett trött på min gamla NetGear-router som dyker stup i kvarten. Vet inte om det beror på värmeproblem, men sjukt irriterande är det iaf att behöva starta om den jämt. Skulle få en d-link-router av Com Hem, men jag misstänker att de är lika kassa eller? Kanske värt att satsa på Airport?
av Atari130XE, torsdag 29 maj 2008 kl 13:58
Netzach
Routrar är generellt ett helvete att ha att göra med. Men min Airport Express är enkel. Frågar man IT-insatta om varför de bara inte låter sin router agera brygga för att få externa IP-adresser på datorerna (när flera sådana finns att få) så vet de inte ens vad man snackar om. :-)
av Netzach, torsdag 29 maj 2008 kl 20:12
kainen.se
Bytte precis min värdelösa netgear som va tvungen att startas om 5ggr om dagen mot en 1TB time capsule :)
av kainen.se, fredag 30 maj 2008 kl 11:15
Kommentera artikeln