Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
45.0°
+
Roger Åberg
0
Nancy Cartwright kör igenom sina sju Simpsons-karaktärer
Alltid lika skön 
43.0°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Spelkontroll till iPhone

Visa inte Mac-artiklar
Mac / Hårdvara

Bilden ovan sägs föreställa ett officiellt tillbehör till iPhone från Belkin. Med det sagt vill vi förklara något för alla de tillverkare som planerar att lägga ner dollar på en massa konstiga tillbehör.

iPhones storhet när det kommer till spel handlar bara om det faktum att man alltid har den med sig och att det är lätt att komma åt nytt innehåll i och med AppStore.

Det handlar inte om att den på något sätt skulle vara bättre än Nintendo DS eller PSP, som man lika gärna kan ha med sig i väskan om man nu skall tvingas bära runt på fler saker för att kunna spela.

Vi säger alltså tummen ner för eventuella spel som skulle kräva något sådant här.

RSS 11 kommentarer till artikeln
Apkungen
....eller vaddå?...om det skulle funka att ringa och använda den som vanligt med det här tillbehöret på så skulle inte jag banga, även om den blir lite större, och man kan ju ta av den om man vill och bara använda när man vill spela.

Känns som att det skulle kunna komma riktigt bra spel till iPhonen med en riktig kontroll.

Sen är det väl alltid bra att folk kan välja. Vill man ha möjligheten att spela spel som kräver mer kontroll så kan man göra det, man måste ju inte köpa den här kontrollen och man måste ju inte köpa dom spelen som skulle kräva det.

Jag är för valmöjligheter.
av Apkungen, måndag 01 september 2008 kl 23:21
djablo
amen apkungen.
av djablo, måndag 01 september 2008 kl 23:25
Cure
Coolt. Enligt bilden kan man spela coverflow med den. Fick 95% på gamespot.
av Cure, måndag 01 september 2008 kl 23:58
tva
a´men apkungen…
av tva, tisdag 02 september 2008 kl 07:03
dajli
I och med att Apple antas stödja denna i iPhones utvecklingsverktyg så kan man nog gissa att detta inte kommer bli en flopp. Utan en ganska stor del av iPhones succé som spelplattform. Efter ett tag tröttnar man på accelerometer-spelande, och tycker nog det är rätt kul att spela med gamla hederliga kontroller. Det finns ett skäl till att alla tv-spel senaste 15 åren (utom wii då) haft ett styrkors till vänster och 4 knappar till höger.
av dajli, tisdag 02 september 2008 kl 08:54
prehn
Köper lätt när den kommer. Förstår inte Riktigt Esses resonemang när han säger "Det handlar inte om att den på något sätt skulle vara bättre än Nintendo DS eller PSP, som man lika gärna kan ha med sig i väskan om man nu skall tvingas bära runt på fler saker för att kunna spela. "

iPhonen kan ju lätt konkurrera med PSP och DS så varför inte göra det?
av prehn, tisdag 02 september 2008 kl 10:36
asdfgh
prehn : Peter var nog inte riktigt i sitt esse när han skrev det där. :P
av asdfgh, tisdag 02 september 2008 kl 10:45
tva
Håller med Esse - och ni andra kan ju köpa SE-mobiler och någon av alla halvemssyrer till GamePads som släppts till dom sedan 2000 kallt.
av tva, tisdag 02 september 2008 kl 11:01
Arru
Man kan också fästa en PSP på backsidan av iPhone med kontaktlim. Det blir smidigt det med. Och den som inte gör det kan fortfarande köra alla iPhone program, så där har vi valfriheten också. Den är jag för.
av Arru, tisdag 02 september 2008 kl 11:25
dajli
tva: så kan du och Esse fortsätta spela spel där man rullar en boll resten av livet. ;) skämt å sido så tror jag (om det nu stämmer) att Apple inte skulle lagt in stöd för denna i utvecklingsverktyget om de inte kände sig säkra på att det skulle förbättra iPhones möjligheter som spelplattform.
av dajli, tisdag 02 september 2008 kl 11:33
Touchstone
Det som kommer bli Iphones storhet som bärbar spelplatform är att man alltid är uppkopplad till det världsomspännande datanätet internet. (Och att den faktiskt är ganska kraftfull)
av Touchstone, tisdag 02 september 2008 kl 20:45
Kommentera artikeln