Se en Lego-Porsche kraschtestas!
Det här är vackert! 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Höga halter av mikroplast i vattnet nära Stockholm
Lika höga som nära stadsområden i Kalifornien 
26.3°
+
Frode Wikesjö
0
Se The Cures första TV-framträdande
Med låten A forest 
90kg
+
Roger Åberg
Russel Howard om en önskan till en begravning
Som får sig en konstig men härlig twist 
52.2°
+
Roger Åberg
0
Bank ID stäms på sju miljarder
Påstås använda stulen teknik 
13.6°
+
Roger Åberg
0
Någon som är i behov av en anti-energidryck?
Varva ned 
104kg
+
Bobby Green

Lättare att dela Google-prylar med familjen

Foton, lappar och kalendrar

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

Google gör det nu lättare att dela bilder, kalenderevents och saker från Google Keep med familjen. Funktionerna har redan funnits där tidigare, men nu går det snabbare att direkt dela något med alla familjemedlemmar. Enkelt och bra så klart, men det hade kanske varit ännu bättre om Google lät en göra sina egna typer av grupper. Även om familjen så klart är det mest självklara för sånt här delande.

Google Translate är fantastiskt

Bra om man ska tatuera sig

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

Det är ju en klassiker att folk åker till valfritt asiatiskt land och tatuerar in tecken som ska betyda både ditten och datten. Tror man. Nästa gång man får en sån dum tanke kan det vara bra att ta fram sin telefon, dra igång Google Translate och använda den fantastiska bildöversättningsfunktionen.

Samsung visar upp tänjbar OLED-display

Endast en prototyp för tillfället

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Böjbara skärmar är lite 2015. Framtiden stavas tänjbar. I alla fall om man frågar Samsung. Företaget har nämligen visat upp en ny OLED-skärmprototyp på 9,1 tum som inte bara går att böja, utan också tänja och buckla skärmen utan att den går sönder. Samsung menar att skärmen kommer gå att använda i allt från wearables till infotainmentsystem i bilar.

Detta var dock inte det enda Samsung nyligen visade upp. Företaget visade även upp en prototypdisplay på 1,96 tum med 4K-upplösning, vilket gör att displayen har 2 250 pixlar per tum och gör displayen optimal för VR då du inte lär få någon screen-door effect över huvud taget.

Samsung visade även upp en 5,09 tum stor OLED-panel som levererar 3D utan glasögon, vilket känns som bortkastade pengar då 3D är rätt värdo.

När dessa displayer dyker upp i produkter är för tillfället oklart, men det lär garanterat dröja ett par år innan det sker.

Nokia och Apple kommer överens

Slutar bråka i rätten

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Nokia

Nokia och Apple har båda högar med patent. Mellan de två bolagen har det dock inte varit så jättetrevligt efter det att Nokia stämde Apple, men nu har man äntligen kommit överens. I dealen ingår att Nokia ska leverera nätverksinfrastruktur till Apple och att Apple ska börja sälja Nokias hälsoprylar igen, de som tidigare såldes under varumärket Withings.

Förutom detta, som mest känns som lull-lull, kommer Apple att betala en summa till Nokia. Exakt hur mycket kommer vi att få reda på när Nokia släpper sin nästa kvartalsrapport.

Vi har klämt på Sony Xperia XZ Premium

Spegel, spegel i handen där

Visa inte Android-artiklar
Android / Sony

Sony Xperia XZ Premium är Sonys nya storhet. Bra specifikationer, en kamera som spelar in slowmotion i 960 bilder per sekund och en baksida som man kan spegla sig i. Låter ju fantastiskt! Men är det verkligen ok att våren 2017 släppa en telefon som har så lite skärm på så mycket yta?

Det ska vi ta reda på nu tänkte vi. Vad är era spontana tankar om den här telefonen?