Dokusåpa strandade deltagare i ett år
Berättade inte att serien hade lagts ner 
41.8°
+
Frode Wikesjö
0
Uber lämnar Danmark
Ny taxilag gör det omöjligt för dem att fortsätta där 
31.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vinflaskan som inte droppar
What kind of sorcery is this? 
88kg
+
Bobby Green
Unge blir vän med en robot
Som egentligen är en varmvattenberedare 
44.1°
+
Frode Wikesjö
0
Ubers självkörande bilar rullar igen
Blev ingen lång paus 
41.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Kändisar som provspelar för fel filmer
Imitatören Ross Marquand skojar till det 
134kg
+
Bobby Green

Andy Rubin smygvisar ny telefon med minimal skärmkant

Borde visas upp ordentligt inom kort

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

Det har gått ett bra tag sedan vi fick reda på att Androidmedgrundaren Andy Rubin jobbade på en ny telefon och nu har han visat lite livstecken via Twitter. I Twitterinlägget ger Rubin en liten glimt av den kommande enheten som ser ut att ha rätt minimal skärmkant, vilket är något som många företag siktar på för tillfället.

När Andy Rubin kommer visa upp sin telefon är för tillfället oklart, men troligtvis kommer vi inte behöva vänta allt för länge.


thenextweb.com +

Bilder på årets Moto X läcker

Ser lite meh ut

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Motorola

Det fanns en tid då Moto-lurarna var bland de bäst designade telefonerna på marknaden med en design som stack ut och intressant materialval. Nu är det mest aluminium och glas som gäller, vilket Lenovo inte precis är ensamma om att använda. Hur som helst har ett par bilder på årets Moto X läckt och den nya enheten ser ut att ha samma design som budgetluren Moto G5.

Insidan imponerar inte så mycket heller. Enheten verkar köra Snapdragon 625, 3GB ram och 32GB lagring. Detta betyder att nya Moto X kommer landa i mellansegmentet, medan Moto Z behåller flaggskeppspositionen.

Lenovo har inte bekräftat telefonens existens, men troligtvis kommer vi få se enheten officiellt senare i år.

androidpolice.com +

Gratisversionen av Super Mario Run får en extra bana

Nu kan man spela hela 1-4

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Mobilspel

Nintendo meddelade i dag att man öppnat upp hela bana 1-4 i Super Mario Run. Tidigare har man endast kunna spela några sekunder från denna bana men nu kan man alltså ta sig hela vägen till Bowser.

Så behöver man en extra minut underhållning på sin mobiltelefon så kan man ju se till att uppdatera appen och spela denna bana.

supermariorun.com +

Samsung bekräftar att Note 7 kommer säljas igen

Grattis världen!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

För en månad sedan ryktades det om att Samsung skulle dra nytta av de 4,3 miljoner Note 7-enheter som skeppats tillbaka till företaget i stället för att slänga enheterna någonstans. Enligt ryktet skulle de tillfixade versionerna av Note 7 bland annat få ett nytt batteri med lägre kapacitet.

Samsung ville varken bekräfta eller förneka ryktet, men nu har gänget meddelat att komponenterna i Note 7 kommer återanvändas för att minska avtrycket på miljön. Till The Verge säger representant från Samsung detta:
The objective of introducing refurbished devices is solely to reduce and minimize any environmental impact. The product details including the name, technical specification and price range will be announced when the device is available. Samsung will not be offering refurbished Galaxy Note 7 devices for rent or sale in the US.

Vad den nya enheten kommer heta eller var den kommer säljas är för tillfället okänt. Troligtvis kommer Samsung berätta om Note 7-planerna vid ett senare tillfälle då fokus i nuläget ligger på S8 som för övrigt ska visas upp under morgondagen.

theverge.com +

Nu kan du beställa OnePlus 3T Midnight Black

Kan ju vara den finaste varianten

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / OnePlus

OnePlus presenterade 3T i nya färgen Midnight Black förra veckan och sålde ett fåtal enheter i väldigt begränsad upplaga via HypeBeast. De 250 enheterna sålde slut illa kvickt, men nu har vi möjlighet att lägga vantarna på en alldeles egen Midnight Black-enhet då OnePlus gjort telefonen tillgänglig i sin webbutik.

För tillfället verkar det som att OnePlus 3T Midnight Black finns tillgänglig med 128GB lagring, som för övrigt kosta 4 795 kronor, men troligtvis OnePlus släppa lös 64GB-versionen vid ett senare tillfälle.

Känner ni er sugna på en helsvart version av 3T så är det bara att hoppa över till butiken och lägga en beställning.

oneplus.net +