Snart öppnar Kappa Bar i Stockholm
Stockholms första e-sportrestaurang 
42.0°
+
Frode Wikesjö
0
Spotify testar Spotify Hi-Fi
Musik i ett lossless-format 
47.2°
+
Frode Wikesjö
0
SJ bryter normer med ny reklamfilm
Pelle-Pia åker tåg 
82kg
+
Bobby Green
Endast ett 60-tal pressfotografer kvar i Sverige
Allt fler skär ner 
28.4°
+
Emmy Zettergren
0
Tut i luren! 20 år sedan Nintendo 64 släpptes i Europa
Tiden går fort 
42.9°
+
Frode Wikesjö
0
Gordon Ramsay svarar på frågor om mat
Tips och trix 
122kg
+
Bobby Green

Bild på Samsung Galaxy S8 läcker

Skärm överallt!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Mästerläckaren Evan Blass har levererat en ordentlig bild på den kommande Galaxy S8. Bilden visar telefonen som är utrustad med en ordentligt stor display och enheten verkar inte ha någon logotyp på framsidan.

Samsung kommer visa upp Galaxy S8 officiellt 29 mars och då kommer vi få ta en ordentlig titt på telefonen.

theverge.com +

Xiaomi visar upp Mi 5c

Första enheten med Xiaomis egna systemkrets

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Xiaomi

I samband med MWC visade Xiaomi upp sin första egna systemkrets Surge S1 som är utrustad med två fyrkärniga processorer på 2,2 respektive 1,4GHz samt Mali-T860 som sköter de grafiska processerna. Enheten är ingen prestandabest som kan ta upp kampen mot Exynos 9 eller Snapdragon 835, utan är en midrangekrest i klass med Snapdragon 625.

Hur som helst. I samma veva som gänget presenterade Surge S1 visade Xiaomi även upp sin första telefon med systemkretsen och den enheten heter Mi 5c. Telefonen är utrustad med en 5,15 tum stor display med Full HD-upplösning, 3GB ram och 64GB lagring.

Telefonen kommer släppas i mars i Kina och där kommer den kosta 1 499 yuan, vilket är drygt 2 200 kronor.

engadget.com +

Anker visar upp nya batterichippet PowerIQ 2.0

Kommande batterier klarar 18W med ett chipp

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

Ankers batteripack är rätt kraftfulla och kan ladda din mobil eller surfplatta illa kvickt tack vare uteffekten på 18W. För att få 18W effekt har Anker varit tvungna att peta in två stycken av sina PowerIQ-chipp i batteripacken, men under MWC visade Anker upp PowerIQ 2.0 som klarar av samma effekt med ett chipp. Detta betyder att framtida laddpuckar från Anker kommer vara snäppet mindre men leverera samma effekt och batterikapacitet, vilket är rätt trevligt.

Det första batteripacket som använder PowerIQ 2.0 kommer vara PowerCore 10000 som kommer ha en kapacitet på 10 000mAh. PowerCore 10000 kommer kosta runt 30 dollar i USA vid release i maj.

theverge.com +

MKBHD listar favoritfunktionerna i LG G6

En första titt på luren

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / LG

I söndags visade LG upp nya G6 och Marques Brownlee har fått lägga vantarna på ett exemplar och berättar i videon ovan om sina favoritfunktioner i telefonen.

youtube.com +

Samsung Galaxy S8 ryktas låta dig ändra navigationsknappar

Snälla säg att detta stämmer

Snart är denna galenskap äntligen över.
Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Det finns två sorters människor: De som har tillbaka-knappen till vänster om hemknappen och sedan finns det dårar. Samsung har envisats sedan urminnes tider om att ha tillbaka-knappen på helt fel ställe, det vill säga till höger om hemknappen, men med S8 verkar gänget köra mjukvaruknappar i stället för hårdvaruknappar och enligt ett nytt rykte kommer de låta användare själv bestämma hur knapparna ska vara möblerade.

Huruvida detta stämmer eller ej är för tillfället okänt, men vi kommer få reda på allt om Galaxy S8 och telefonens funktioner 29 mars.

Fotnot:
Jag ber om ursäkt för dårar-kommentaren, men detta har det största problemet jag haft sen jag började testa telefoner. Hårt liv, jag vet.

androidpolice.com +