Apple vill få folk att switcha till iPhone

Släpper lite reklamfilmer

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Övrigt

Apple verkar vilja förklara för folk att det är lätt att byta till iPhone. Därför har man gjort ett antal filmer som på ett enkelt sätt förklarar detta. Kanske för enkelt sätt?

Läckt bild visar Samsung Galaxy S8 Active

Påminner om LG G6

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Inte helt oväntat har Samsung en lite mer hållbar version av Galaxy S8 på ingång. Enheten går under namnet S8 Active och granskar vi bilden ovan så kan vi se att Active-versionen verkar skippa Inifinity-displayen och kör i stället på en platt skärm. De rundade skärmhörnen verkar vara kvar, vilket helt ärligt får enheten att se ut som en bulkigare variant av LG G6.

Försäkringsbolag har kallat Samsung Galaxy S8 för årets mest bräckliga telefon, så om du vet med dig att du är lite klumpig och har en tendens att tappa dina telefoner så kanske det är värt att skippa S8 och köra på S8 Active i stället när den släpps.

OnePlus satsar hårt på kameran med OnePlus 5

Samarbetar med DxOMark

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / OnePlus

OnePlus har meddelat att de kommer satsa ordentligt på kameran i kommande OnePlus 5 som väntas visas upp senare i sommar. Företaget har nämligen samarbetat med kameraexperterna DxOMark för att kunna leverera en så bra mobilkamera som möjligt.

Om detta betyder att OnePlus 5 kommer trycka ner HTC U11 från förstaplatsen från DxOMarks topplista är för tillfället oklart.

Fodral läckta för iPad i ny storlek

Väntas komma på WWDC

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Hårdvara

En ny iPad väntas komma på WWDC, en iPad i pro-serien med en ny storlek. I dag finns det en som är 9,7 tum och en som är 12,9 tum men den nya väntas bli 10,5 tum stor. Som ni ser ovan där man har stoppat en 9,7-tummare i fodralet till en 10,5-tummare så kommer den inte bli speciellt mycket större trots de 0,8 extra tummen.

Dessa fodral är troligen gjorda från läckta skisser. Om ryktet stämmer får vi se i början av juni.

Får vi se tre nya Xperia-lurar i höst?

Läcka säger så

Visa inte Android-artiklar
Android / Sony

För den som vill se nya telefoner från Sony blir det julafton i höst. Tre telefoner väntas nämligen släppas på IFA-mässan i september där jag är mest pepp på den kompakta i gänget.

Xperia XZ1 väntas få Snapdragon 835, 5,2 tum stor display, 4 GB RAM och batteri på 3000 mAh.
Xperia XZ1 Compact får samma chip men en skärm på 4,6 tum och ett batteri på 2800 mAh.
Xperia X1 väntas få Snapdragon 660, en skärm på 5 tum, 4 GB RAM och 2800 mAh.

Någon mer än jag som har blivit snurrig av Sonys namngivning av sina telefoner? Hur som helst kan en kompakt lur med 835-chipet bli en väldigt intressant historia.

Mac Lethal rappar sin pizzabeställning
Fick du med allt? 
115kg
+
Bobby Green
En kilometer lång utomhuspool mitt i Stockholm
Intressant designförslag 
235kg
+
Bobby Green
Nick testar köttfrukt
Konstig matkonst 
109kg
+
Bobby Green