HTC håller låda 2 november

Dags för ny telefon?

HTC U11
Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / HTC

Det verkar som att HTC har ytterligare en enhet i U-serien på ingång. Företaget skickade nyligen ut inbjudan till ett event som kommer hållas i hemlandet Taiwan 2 november. På inbjudan får vi inte så mycket information bortsett från att det handlar om U-serien.

Det har tidigare läckt information om att HTC jobbar på två enheter för tillfället. En midrange-telefon som kommer släppas i Android One-programmet vid namn U11 Life, som ryktas utrustas med 5,2 tum stor display, Snapdragon 630, 4GB ram och 64GB lagring. Den andra enheten kallas för U11 Plus som enligt rykte kommer utrustas med en 6 tum stor display med upplösningen 2880 x 1440 pixlar, det vill säga 18:9-format, samt Snapdragon 835, 6GB ram och 128GB lagring. Praktiskt taget en Pixel 2 XL fast med HTC Sense.

Detta är förstås bara spekulationer för tillfället och 2 november kommer vi få reda på vad HTC har på ingång.

Samsung Pay funkar nu med Swedbank

Äntligen!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Samsung Pay lanserades i Sverige i våras, men Swedbank lös med sin frånvaro bland de banker som kopplat sig till betaltjänsten. Då var det endast Eurocard, Handelsbanken, ICA Banken, Nordea, Rikskuponger och SEB som kunde köra Pay, men nu har Swedbank äntligen gjort det möjligt för sina kunder att använda Samsungs betallösning.

Oscar Nöjd, affärsutvecklingsansvarig för Samsung Pay i Norden säger detta i ett pressmeddelande:
Vi jobbar ständigt med att göra Samsung Pay tillgänglig för alla och är därför väldigt stolta att vi nu kan
presentera Swedbank och sparbankerna som nya samarbetspartners. Vi kommer fortsätta vår expansion
och har en stark tilltro till att vi runt årsskiftet kommer att ha runt 80 procent av alla betalkort i Sverige knutna
till oss.

Precis som tidigare fungerar Samsung Pay med praktiskt taget alla betalautomater i hela Sverige och du behöver bara blippa din Samsung-telefon eller Samsung-klocka för att göra en betalning med ditt registrerade kort.

Kasta basketbollar med NBA AR

Utvecklat med ARKit

Visa inte iOS-artiklar
iOS / Spel

Den amerikanska basketligan NBA har släppt ett spel för iPhone där man använder sig av förstärkt verklighet. Spelet går ut på att man ska kasta virtuella basketbollar i virtuella basketkorgar genom att snärta lite med telefonen.

Spelet använder sig av Apples ARKit AR-plattform så det går bara att spela på senare iPhone-modeller (6S eller senare) med iOS 11.

Appen är gratis och kan hittas via länken nedan.

Lite bilder från Huawei Mate 10 Pro

Vad tycker ni?

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Feature

Vi fick som ni kanske redan förstått Huawei Mate 10 Pro i våra händer i dag. Jag roade mig med att ta lite bilder med den för att visa er. Dessa är skjutna från höften, helt oredigerade och tagna i språnget.

Vi har tittat på Huawei Mate 10 Pro Porsche Design

Lite mer, mycket dyrare

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Feature

I dag släppte Huawei sin Mate 10 Pro. Man släppte också Mate 10 men den kommer inte till Sverige. Det verkar dock som att Porsche Design-versionen kommer. Förutom lite mer minne är det bara utseendet som skiljer sig åt. Prislappen ligger på 1390 euro. Då får man med en extra laddare i och för sig...

Baksidan ska enligt Huawei ha keramikkänsla. Det vette tusan, men det är inte fult i alla fall. Porsche-versionen har fått egna ikoner och de kan man väl också ha åsikter om.

Funktionshindrade barn får uppleva tyngdlöshet
Lycka! 
217kg
+
Bobby Green
De två största hälsobluffarna just nu
Matgeek snackar om Holistic och Beauty Drop 
226kg
+
Bobby Green
Fleetwood Mac - Go Your Own Way
Fredagsklassikern 
126kg
+
Bobby Green