Guillermo del Toro undrar hur många som vill se Hellboy 3
Lovar att ta ett snack med Perlman och Mignola om intresse finns 
43.0°
+
André Stray
0
Remake av White Men Can't Jump på ingång
Why tho 
25.5°
+
André Stray
0
Kast med liten tvättmaskin
Hafthor tävlade mot Zydrunas 
84kg
+
Bobby Green
Arsenal av plogbilar drar fram
Vackert att se 
47.6°
+
Bobby Green
0
Odla enkelt hemma med ny svensk Kickstarter
Det här är Botanium 
46.9°
+
Roger Åberg
0
Har bott ensam i skogen i över 40 år
Minidokumentär om Billy 
135kg
+
Bobby Green

Samsung börjar pusha ut Nougat till S7, S7 Edge

Meddelar även vilka enheter som får Android 7.0

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Samsung har äntligen börjat pusha ut Android 7.0 till sina enheter. De första som får smaka på Nougat är Galaxy S7 och S7 Edge, men i samband med releasen av nya mjukvaran har Samsung uppdaterat sin lista med vilka enheter som kommer få den senaste mjukvaran. Dessa hittar ni precis här:
Galaxy S6
Galaxy S6 Edge
Galaxy S6 Edge Plus
Galaxy Note 5
Galaxy Tab A with S Pen
Galaxy Tab S2 (LTE unlock)
Galaxy A3
Galaxy A8

När Nougat släpps till ovan nämnda enheter är för tillfället oklart, men Samsung lovar att uppdateringen kommer pushas ut någon gång under första halvåret 2017.

theverge.com +

LG bekräftar att G6 visas upp under MWC

Var väl inte helt oväntat

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / LG

LG fortsätter sin teaserunda för G6 genom att skicka ut en inbjudan till diverse medier världen över. Inbjudan i fråga kan ni se ovan och den avslöjar egentligen inte allt för mycket, men kör bildförhållandet 18:9, eller 2:1, som även skärmen på G6 kommer köra.

Hur som helst. Nu är det spikat att vi kommer få se LG:s nya flaggskepp 26 februari klockan 12:00.

engadget.com +

Nya Fire Emblem-spel presenterade

Under gårdagens Nintendo Direct

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

I går kväll så bjud Nintendo på en Fire Emblem-fokuserad Nintendo Direct där man visade upp vad spelserien kommer erbjuda den närmsta tiden.

Den största nyheten var nog offentliggörandet av Fire Emblem-spelet för mobiltelefoner. Detta kommer heta Fire Emblem Heroes och är ett taktiskt rollspel som spelas på ett 8x6-rutnät. Som man kan se i trailern för spelet ovan så kommer det samla karaktärer från tidigare spel i serien. Spelet kommer vara gratis att ladda ner men innehålla en del köp i appen. Det man kan köpa är orbs som kan använda för att kalla in slumpvalda hjältar i striderna. Samma hjältar kan ha olika attribut så som så ofta med sådana här free-to-play-grejer så vet man aldrig riktigt vad man får. Orbs kan man även få genom att spela spelet men orkar man inte göra det så kan man köpa dem för riktiga pengar. Ett 35-pack med dessa orbs kostar knappa 200 kronor medan ett trepack kostar runt 18 kronor. Spelet kommer att släppas till Android och iOS den 2 februari.

Man visade även upp Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia vilket är en helt omgjord version av Fire Emblem Gaiden från 1992. Detta spel kommer släppas till Nintendo 3DS den 19 maj. I samband med spelet kommer man även släppa två nya amiibo med spelets två huvudkaraktärer Celica och Alm (bild nedan).

Fire Emblem-spelet från Omega Force som man visade upp under förra veckans Switch-presentation kommer släppas under hösten. Likt Hyrule Warriors så kommer detta spel även släppas till 3DS dock endast New 3DS-modellerna. En trailer för detta spel kan beskådas här.

Till sist så nämnde Nintendo att man kommer släppa ett riktigt Fire Emblem-emblem spel till Switch under nästa år men något namn eller någon mer information om detta gav man ej.

polygon.com +

Android-versionen av Super Mario Run släpps i mars

It's a me, Mario!

Visa inte Android-artiklar
Android / Spel

I går meddelade Nintendo att man kommer släppa sitt Mario-spel för mobilen, Super Mario Run, till Android under mars månad. Man kan redan nu förhandsregistrera sig så man får en notis när spelet väl släpps.

Spelet finns sedan december förra året till iOS där man får de första tre banorna gratis men vill man ha resterande banor så får man betala 109 kronor.

engadget.com +

Google erbjuder sök utan internet

Eller rättare sagt sök på förhand

Visa inte Android-artiklar
Android / Google

Google håller på att rulla ut en liten men rätt vettig uppdatering för sin sökapp för Android. Uppdateringen gör att man kan söka även om man inte har någon internetuppkoppling. Google har inte löst det genom att ladda ner hela internet i mobilen utan man kan göra sökningen precis som vanligt sen läggs den på kö tills man här nät igen. Sen får man en liten notis när sökningen är klar.

Detta är rätt bra när man är någonstans och datatrafiken temporärt sviker en och man hade tänkt söka efter något. Så istället för att man på egen hand ska komma ihåg att söka efter det senare så löser Google det nu åt en.

blog.google +