m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
84.1°
+
Roger Åberg
0
Även BMW har fuskat med sina dieselbilar
Har nu erkänt trots tidigare nekande 
2.9°
+
Bobby Green
0
Vilken är den bästa gaffatejpen?
Det bör man ha koll på 
44.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Davie504 spelar Deadmau5 "omöjliga" basgång
Ingenting är omöjligt 
209kg
+
Bobby Green
Falcon 9:s raketkåpa slog ner i havet
Oklart om den går att återanvända 
44.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
E-sport kommer att omsätta över 7 miljarder kronor i år
Framtidsbransch? 
47.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Jay Leno testar Husqvarnas nya hojar
Vitpilen 701 och Svartpilen 401 
120kg
+
Bobby Green

1Password säger till om ditt lösenord suger

Snabbkolla om ditt lösenord dykt upp i hack

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Appar

Lösenordstjänsten 1Password har fått en rätt smidig funktion som låter dig snabbt se om ditt lösenord är säkert eller ej. Via appen kan du nu kolla om ditt lösenord har dykt upp i ett tidigare hack, vilket gör att du snabbt kan se om ditt lösenord är i riskzonen och bör bytas på momangen eller ej.

1Password är kopplad till tjänsten Pnwed Passwords, som är skapad av samma person som gjorde Have I Been Pwned?, och appen kommer leverera en avisering om ditt lösenord dyker upp på nätet efter ett hack.

JerryRigEverything stresstestar ZTE Axon M

Hur hållbar är den dubbelskärmade luren?

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

JerryRigEverything har lagt vantarna på ett stycke ZTE Axon M, vilket i folkmun kallas för den dubbelskärmade besten, och i vanlig ordning stresstestas telefonen.

Skadar frekvent laddning batteriet i mobiltelefonen?

The Verge undersöker

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Hårdvara

Troligtvis har du hört att det är skadligt för telefonen att ladda den för ofta. Men är det verkligen då? The Verge har tagit ett snack med ett gäng batteriexperter för att reda ut saken. För att sammanfatta så är dagens telefoner så pass smarta att enheterna slutar ladda när laddningen når 100 procent, men för att slita mindre på batteriet så bör laddaren dras ut innan batteriet blir fulladdat.

Google Assistant får stöd för svenska inom några månader

På tiden!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Google

Google har inte precis visat Sverige någon större kärlek de senaste åren, men i år blir det ändring på det. Nick Fox, produktchef för Assistant på Google, har berättat för The Verge att Assistant kommer få stöd för svenska inom de kommande månaderna.

Utöver svenska så kommer nästa stora språkuppdatering komma med stöd för danska, nederländska, hindi, indonesiska, norska och thailändska.

En annan trevlig grej är att Google Assistant innan årets slut kommer ha stöd för 30 olika språk, vilket borde täcka upp mot 95 procent av Android-användarna. För att göra livet lite lättare för tvåspråkiga personer kommer Google Assistant kunna känna igen det språk som talas och ändra sig efter det. Till exempel om du ställer en fråga på engelska så får du svar på engelska och ställer du därefter en fråga på svenska så svarar Assistant på Svenska. Tidigare har Assistant kunnat hantera ett språk i taget, så detta är en rätt trevlig funktion.

Ny bild läckt på Sony Xperia XZ2

Presenteras officiellt på söndag

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Sony

Nu är det bara några dagar kvar tills mobilleverantörerna presenterar sina nyheter på Mobile World Congress i Barcelona och som vanligt har mycket av det som ska visas upp redan läckt ut.

Igår skrev vi lite om läckta specifikationer för Sonys kommande modeller Xperia XZ2 och XZ2 Compact. Då visade vi även upp en läckt till på XZ2 Compact och idag har det läckt ut vad som borde vara en pressbild på den kommande modellen Sony Xperia XZ2 vilken ni kan se ovan.

Sony kommer att presentera sina nya modeller officiellt nu på söndag 25 februari.