Är det här Samsung Galaxy S III?

Mobil / Samsung

Enligt GSM Helpdesk Netherlands så är det vi ser till höger här Samsungs nya supertelefon Galaxy S III. Bilden sägs vara en officiell pressbild och eftersom det är nästan exakt ett år sedan Galaxy S II läckte ut kanske timingen stämmer.

Med bilden följer lite specar som luren ryktas få. 1.5GHz processor med fyra kärnor, 4.7 tum stor Super-AMOLED-skärm på 720p och 313ppi och en kamera med 12MP. Inte exakt samma information alltså som det sades förra gången telefonen "läckte" ut, som för övrigt inte alls ser likadan ut.

Ryktena säger också att officiellt lanseringsdatum är den 22 maj.

gizmodo.com +

Nick Offerman förklarar varför NASCAR är coolt

Bil / Övrigt

NBC Sports har anställt skådespelaren Nick Offerman så att han kan berätta för oss varför NASCAR är så coolt. Sändningarna från sporten drar igång igen den 4 juli.

Jag har själv aldrig varit på NASCAR men skulle för nyfikenhetens skull gärna kolla in ett race någon gång.

blackflag.jalopnik.com +

Nästa månads PlayStation Plus-erbjudande

Spel / Sony

Sony har avslöjat vilka spel PlayStation Plus-medlemmar kommer få tillgång till under februari månad. Till PlayStation 4 släpper man Apotheon och Transistor. Till PlayStation 3 släpper man Thief samt Yakuza 4 och till PlayStation Vita släpper man Rogue Legacy (Cross Buy) samt Kick and Fennick.

twitter.com +

Tips och trix för gatufoto

Foto / Tips & Trix

Gillar du gatufoto? Då vet du troligen vem Eric Kim är. Här är en 40 minuter lång presentation som han har satt ihop som handlar om hur man arbetar när man ser någonting intressant på gatan.

erickimphotography.com +

3 bjuder sina första kunder på data livet ut

Foto: 3
Mobil / Business

Mobiloperatören 3 har nu 3 miljoner kunder i Skandinavien och det firar man genom att ge kunder som varit med från starten gratis datatrafik livet ut.

3 gjorde sitt intåg på den skandinaviska marknaden år 2003 och 2008 fick man sin miljonte kund. Nu, sju år senare, når man alltså tre miljoner kunder i Skandinavien. Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige, säger:
"Det har varit en otroligt spännande och lärorik resa och jag är övertygad om att vi fortfarande har det bästa kvar att uppleva med 3. Vi har gått från att vara en lite bråkig busunge på den skandinaviska operatörsmarknaden till att bli en ansvarsfull och utmanande ungdom. Jag är otroligt stolt över att ha varit en del av den utvecklingen."
Alla som tecknade ett abonnemang hos 3 i samband med lanseringen 2003 kommer nu att belönas med 10GB extra data varje månad resten av sina liv förutsatt att de fortsatt är kunder hos 3.

Kreatörer har tjänat 57 miljoner dollar på Steam Workshop

Spel / PC

År 2011 lanserade Valve tjänsten Steam Workshop där användare har möjlighet att lägga upp egenskapat innehåll och tillägg till olika spel. Det kan handla om moddar som förändrar spelets utseende eller olika tillbehör och karaktärer. Team Fortress 2, Dota 2 och Counter-Strike: Global Offensive har tagit det hela steget längre och adderat en möjlighet för spelare att välja vilka av produkterna i Steam Workshop som ska adderas i spelen där spelare sedan kan köpa dem för verkliga pengar.

Nu meddelar Valve att köp i de ovan nämnda spelen har genererat över 57 miljoner dollar i intäkter till de som ligger bakom det skapade innehållet. Det är med andra ord kreatörerna själva som får ta del av pengarna och inte Valve. Pengarna är fördelade över 1500 kreatörer utspridda över 75 länder. Snittar man det rakt av blir det 38 000 dollar per skalle vilket är en rejäl slant. Skulle man slå ut det på en timpenning är det dock inte säkert att siffrorna ser lika lysande ut för alla. Men ändå.

www.pcgamer.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen