m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
47.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hesa Fredrika är Hesa Fredrik i mobilen
Håll koll på Viktigt Meddelanden till Allmänheten 
49.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu har Norge stängt ner FM-nätet
Första landet i världen som gör det 
29.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Tyler, The Creator kör kontorskonsert
Det svänger ju 
90kg
+
Bobby Green

LG lanserar Pocket Photo i Sverige

Miniskrivare för dina mobilbilder

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Tillbehör

LG lanserar nu sin mobilskrivare Pocket Photo i Sverige och det är en liten manick som man kan använda för att skriva ut bilder som man har tagit med sin mobiltelefon. En lite modernare version av den klassiska polariod-kameran med andra ord.

Pocket Photo fungerar tillsammans med en app som finns till både iOS samt Android och man kopplar ihop mobil och Pocket Photo via NFC. Bilderna skrivs ut i upplösningen 640x1224 pixlar i formatet 50x76 millimeter och det tar cirka 40 sekunder att skriva ut en bild.

Pocket Photo ska finns i butik nu och kostar cirka 1 500 kronor. 30 stycken fotopapper till Pocket Photo kostar cirka 150 kronor. Här nedan kan ni kolla in en kort presentationsvideo.

Visa
Pressmeddelande
STOCKHOLM, 9 september 2013 – Idag fotar vi som aldrig förr och lagrar enorma mängder digitala bilder på våra smartphones, minneskort och datorer. Men ibland kan det vara kul att faktiskt få sitt minne utskrivet på papper. Precis lika snabbt och enkelt som en Polaroid-kamera så kan LG:s nya portabla Pocket Photo skriva ut en färgbild i perfekt plånboksstorlek – 50 x 76 millimeter.

– LG Pocket Photo är en riktigt kul produkt, något man snabbt märker när man börjar använda den, säger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist för Home Entertainment på LG Electronics. Nu kan du ha en skrivare med dig i fickan, som när och var som helst kan skapa lika roliga enkla och enkla utskrifter som vi tidigare använt Polaroid-kameror och fotoautomater till. Lägger vi till allt kreativt man kan göra med bilderna i vår smartphone-app så skapar vi ännu fler användningsområden för Pocket Photo.

Bara fantasin sätter gränser för vad man kan använda en LG Pocket Photo till. Ta en bild på familjen och fäst på kylskåpet, stoppa ned i plånboken eller ta med till jobbet. Ta bilder på festen och låt gästerna få med sig ett kort på sig själva när de går. Skriv ut en selfie på dig och bästa kompisen. Skapa personliga inbjudnings- eller tackkort och skriv ut dem med LG Pocket Photo.

LG Pocket Photo väger bara drygt 200 gram och så den kan enkelt bäras med i innerfickan eller handväskan. Den innehåller ingen bläckpatron, utan bilderna skrivs ut på ett speciellt fotopapper kallat Zink™ photo paper 2.0 som innehåller kristaller med RGB-färger som behandlas med en mikrobrännare i Pocket Photo för att generera högkvalitativa färgbilder i upplösningen 640 x 1224 pixlar.

LG Pocket Photo använder Bluetooth-teknik för att ta emot bilder, så det är enkelt att skriva ut från en smartphone utan att behöva krångla med sladdar. Skrivaren har också stöd för NFC, vilket gör det ännu enklare att para ihop den med en Android-mobil.

Kreativa bilder med LG:s smartphone-applikation
LG har också utvecklat en smartphone-applikation som gör det ännu roligare att använda Pocket Photo-skrivaren. Med appen går det att redigera bilderna direkt innan utskrift.Användaren kan applicera filter, skapa collage, lägga till ramar och förinlagda effekter och addera mallar för exempelvis tackkort, födelsedagskort och inbjudningskort. I appen finns också möjlighet att enkelt skapa och bädda in QR-koder med information som webbadresser, datum, adresser eller liknande, något som är perfekt för inbjudningskort och liknande.

Pocket Photo-appen är kompatibel med både Android och iOS och kan laddas ned kostnadsfritt från Google Play eller iTunes.
Renault släpper Star Wars-modell av Zoe
En hyllning till Han Solo 
34.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hesa Fredrika är Hesa Fredrik i mobilen
Håll koll på Viktigt Meddelanden till Allmänheten 
49.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu har Norge stängt ner FM-nätet
Första landet i världen som gör det 
29.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu börjar vi bädda in information från Wikipedia
Mer kunskap åt folket 
52.4°
+
Roger Åberg
0
Tysta autospelande video med Google Chrome
Ny funktion i senaste betaversionen 
41.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Gymnasieelever får privata duschar
För de som vill byta om lite mera privat 
46.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vi använder allt mer sömnmedel
Har vi svårare för att somna nu för tiden? 
34.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
I Norge bygger man skilsmässolägenheter
För att barnen ska få det mindre stökigt 
50.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Energidrycker kan få lagstadgad åldergräns
Livsmedelsverket ska utreda 
56.1°
+
Roger Åberg
0
Windows 10 får en egen OpenSSH-app
Slipp installera Putty 
53.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Källa på Postnord: Personal länsar paket
Grejer skickas inte tillbaka till Kina 
6.1°
+
Bobby Green
0
Alphabet bygger laserinternet i Indien
Varför lägga kablar när man kan skjuta laserstrålar 
41.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Youthquake är årets brittiska ord
Blev populärt under det brittiska valet 
33.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Uppdaterat Kolla in historiskt SpaceX-lyft
Tänt vare här! 
53.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
31.9°
+
Roger Åberg
0