m
r
Vi har sett Star Wars: The Last Jedi
Luke Skywalker går och fiskar 
47.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hesa Fredrika är Hesa Fredrik i mobilen
Håll koll på Viktigt Meddelanden till Allmänheten 
49.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu har Norge stängt ner FM-nätet
Första landet i världen som gör det 
30.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Tyler, The Creator kör kontorskonsert
Det svänger ju 
90kg
+
Bobby Green

iZettle blir kassaregister

Kommer erbjuda tjänsten på svenska marknaden

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Tillbehör

Den 1:a januari 2014 träder en ny lag i kraft som gör att alla torg- och marknadshandlare måste ha ett kassaregister. Då en del av dessa näringsidkare använder sig av tjänsten iZettle för att ta betalt via kreditkort så meddelar iZettle nu att deras tjänst även kommer att innefatta ett kassaregister.

Det handlar om en app-baserad lösning som iZettle säger primärt riktar sig till småföretag och dessa ska kunna använda tjänsten utan bindningstid till en kostnad av 249 kronor i månaden. Sverker Ingre, iZettles Norden-chef säger:
"Efterfrågan på ett kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav väcktes redan i samband med att vi lanserade iZettle 2011. Lanseringen kommer att ligga bra i tiden med tanke på de skärpta kraven på kassaregister för torg- och marknadshandlare, men vi ser en stor potential utöver den gruppen."

iZettles kassaregister kommer till både Android och iOS och kommer att innehålla funktionalitet för att skriva ut kassakvitton och leverera dagliga standardrapporter. För att använda kassaregistret krävs det att användaren har iZettle’s Chip & PIN-läsare samt en kvittoskrivare.

Tjänsten lanseras i början av 2014 men redan nu ska man kunna anmäla sitt intresse.

Visa
Pressmeddelande
iZettle blir kassaregister

Stockholm - embargo 7 november kl 8, 2013 – iZettle kommer att bredda sin tjänst från att vara en mobil kortterminal till att även omfatta ett kassaregister som uppfyller Skatteverkets alla krav. Kassaregistret kommer att vara en app-baserad lösning anpassad för småföretagare som kräver ett smidigt och prisvärt alternativ utan bindningstid. Tjänsten kommer att lanseras tidigt 2014 men redan nu kan vem som helst registrera sitt intresse på iZettle.com.

“Efterfrågan på ett kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav väcktes redan i samband med att vi lanserade iZettle 2011. Lanseringen kommer att ligga bra i tiden med tanke på de skärpta kraven på kassaregister för torg- och marknadshandlare, men vi ser en stor potential utöver den gruppen”, säger iZettle’s Nordenchef Sverker Ingre.

Genom att aktivera kassaregisterfunktionaliteten i iZettle-appen, som laddas ner gratis via App Store och Google Play, kommer vem som helst att kunna förvandla sin smartphone eller tablet till ett komplett kassaregister. Trots det komprimerade formatet kommer kassaregistret att innehålla de vanligaste funktionerna hos ett kassasystem som kontrollenhet (molnbaserad), stöd för utskrift av kassakvitto och standardrapporter som dagsavslut. För att använda iZettle’s kassaregister kommer förutom ett iZettle-konto, iZettle’s Chip & PIN-läsare krävas samt en kvittoskrivare, enligt Skatteverkets krav att kunna skriva ut kvitto vid köp. Kassaregistret kommer att kosta 249 kr exklusive moms per månad.

“Etablerade betal- och kassaregistersystem är i grunden anpassade för större verksamheter med stora transaktionsvolymer. Hittills har vår app och kortläsare revolutionerat kortbetalningar för handlare som tidigare varit begränsade till kontanter och fakturor och nu tar vi steget vidare. Genom att utveckla ett kassaregister utmanar vi befintliga leverantörer i branschen ytterligare, samtidigt som vi blir en helhetslösning för våra användare”, säger Sverker Ingre.

About iZettle
iZettle is payments made easy. With iZettle, anyone selling anything face to face can use smartphones and tablets to accept card payments and manage their business – and for a fraction of the cost of traditional systems. The social payments company’s services are always secure, fantastically fast to set up, and super simple to use. Founded in 2010, iZettle first launched in Sweden in 2011 and is now available in the U.K., Spain, Germany, Sweden, Denmark, Norway, Finland, Mexico and Brazil and coming soon to more countries.
Renault släpper Star Wars-modell av Zoe
En hyllning till Han Solo 
34.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Hesa Fredrika är Hesa Fredrik i mobilen
Håll koll på Viktigt Meddelanden till Allmänheten 
49.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu har Norge stängt ner FM-nätet
Första landet i världen som gör det 
30.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu börjar vi bädda in information från Wikipedia
Mer kunskap åt folket 
52.2°
+
Roger Åberg
0
Tysta autospelande video med Google Chrome
Ny funktion i senaste betaversionen 
41.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Gymnasieelever får privata duschar
För de som vill byta om lite mera privat 
45.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vi använder allt mer sömnmedel
Har vi svårare för att somna nu för tiden? 
34.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
I Norge bygger man skilsmässolägenheter
För att barnen ska få det mindre stökigt 
49.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Energidrycker kan få lagstadgad åldergräns
Livsmedelsverket ska utreda 
55.7°
+
Roger Åberg
0
Windows 10 får en egen OpenSSH-app
Slipp installera Putty 
53.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Källa på Postnord: Personal länsar paket
Grejer skickas inte tillbaka till Kina 
6.6°
+
Bobby Green
0
Youthquake är årets brittiska ord
Blev populärt under det brittiska valet 
33.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Uppdaterat Kolla in historiskt SpaceX-lyft
Tänt vare här! 
53.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
31.9°
+
Roger Åberg
0