Gravitationsvågor från kolliderande neutronstjärnor upptäckta
Första gången det sker 
46.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Bebispandor tultar runt
Dagens sötaste video 
41.4°
+
Emmy Zettergren
0
Gungcampingstolen som låter dig se stjärnor
Eller bara råchilla 
79kg
+
Roger Åberg

Shot låter dig skapa egna VR-upplevelser med telefonen

Olloclip möter Google Cardboard

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Tillbehör

Spanska Shot vill göra det lätt för folk att ta fram egna VR-upplevelser. Detta genom att ge användare ett tillbehör till telefonen som gör att du kan fånga video och bilder som i sin tur kan upplevas via appen Shot. Tillbehöret består av två linser som fästs över telefonens kameror och snappar upp bilder från både fram- och bakkameran och mjukvaran klipper i sin tur ihop bilderna som sedan kan upplevas med Google Cardboard.

För tillfället finns Shot endast finns till iPhone 6, 6 Plus, 6s och 6s Plus men om det går bra för företaget så kommer troligtvis en version för Android-telefoner att släppas.

Shot håller för tillfället på att samla in pengar på Kickstarter för att få ut Shot på marknaden. Gänget behöver få in 89 890 euro för att Shot ska bli verklighet, och hittills har 66 personer tillsammans donerat 3 446 euro. Om Shot lyckas få ihop 89 890 euro så kommer Shot att skeppas i april nästa år.

Ovan kan ni se Shots Kickstartervideo som visar hur Shot fungerar och länk till Kickstartersidan hittar ni här nere till vänster.