m
r
Ny trailern för Ready Player One
Har premiär 30 mars 
48.0°
+
André Stray
0
Ordentlig trailer för Alita: Battle Angel
Action från Robert Rodriguez och James Cameron 
46.7°
+
André Stray
0
Det blir en Die Hard Christmas
Yippee Ki-Yay 
91kg
+
Bobby Green

Nu kommer Android 8 till Nokia 8

Oreo is in da house!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Nokia

Förra månaden kunde intresserade Nokia 8-användare börjar betatesta den senaste versionen av Android och idag börjar HMD Global, företaget som numera tillverkar Nokia-telefoner, att rulla ut Android 8 Oreo till alla Nokia 8-ägare i Norden.

Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global säger i ett pressmeddelande:
"Vi är stolta över att kunna erbjuda vår rena och säkra utgåva av Android 8.0 Oreo på Nokia 8. Vi vill alltid ge våra fans den bästa Android-upplevelse som är möjlig och har använt tiden för att testa, optimera och finjustera plattformen. Android 8.0 Oreo är fullt med nya funktioner som gör det ännu roligare att kommunicera, skapa, spela och upptäcka, och dessa upplevelser levereras utan onödigt plotter, med hög prestanda och ännu bättre batteritid."
I pressmeddelande skriver HMD Global även att Android Oreo är på gång till andra androidbaserade Nokia-telefoner i Norden inom kort utan att specificera någon exakt tidpunkt.

Visa
Pressmeddelande
HMD Global, Nokiatelefonernas hem, meddelar att utrullningen av Android™ 8.0 Oreo™ inleds i hela Norden under eftermiddagen idag, fredagen den 24 november. Om du har en Nokia 8 kan du redan idag njuta av den senaste officiella Androidversionen. Uppdateringen sker over-the-air och användare kommer att få en notifiering när den finns tillgänglig för nedladdning.
“Vi är stolta över att kunna erbjuda vår rena och säkra utgåva av Android 8.0 Oreo på Nokia 8. Vi vill alltid ge våra fans den bästa Android-upplevelse som är möjlig och har använt tiden för att testa, optimera och finjustera plattformen. Android 8.0 Oreo är fullt med nya funktioner som gör det ännu roligare att kommunicera, skapa, spela och upptäcka, och dessa upplevelser levereras utan onödigt plotter, med hög prestanda och ännu bättre batteritid”, säger Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.
Android 8.0 Oreo på Nokia 8 levereras utan extra lager och utan att förändra användargränssnittet. Inga utrymmeskrävande appar tvingas på användaren, och inga gömda processer slukar minne eller batteri. Androidupplevelsen på Nokia 8 är helt enkelt optimerad för att erbjuda bästa möjliga prestanda varje gång du använder telefonen. Den rena Androidupplevelsen är också säker, tack vare månatliga säkerhetsuppdateringar.

Några nyckelfunktioner i Android 8.0 Oreo på Nokia 8

- Bild-i-bildfunktion ger dig kraften att utföra flera saker på skärmen samtidigt, och processorkraften gör detta enkelt även med krävande applikationer. Att titta på ett YouTube-klipp medan du kollar dina sociala flöden, eller kolla saldot på mobilbanken medan du är på väg att beställa en vara har aldrig varit enklare på mobilen.
- Utöver att Nokia 8 kommer utan onödiga appar, kan du göra din mobil ännu renare genom tjänsten Android Instant Apps. Genom att följa länken i Chrome kan du använda nya appar utan att du installerar dem.
- Med Google Play Protect är du skyddad från oseriösa och skadliga appar. Över 50 miljarder appar undersöks varje dag för att säkerställa att du kan installera dem och vara trygg.
- Uppstart av mobilen har blivit ännu snabbare vilket har manga fördelar – exempelvis att du lättare kan fånga magiska ögonblick som uppstår. Den exklusiva funktionen Dual-Sight™ låter dig inte bara fånga ögonblicken utan även dela dem live I dina sociala kanaler, med främre och bakre kameran igång samtidigt.
- Android Oreo minskar också påverkan på batteriet från appar som körs I bakgrunden.
- Och för dig som gillar emojis har Android 8.0 Oreo gett dem en rejäl ansiktslyftning – och fler än 60 helt nya!

Android Oreo kommer inom kort även att komma till övriga Androidbaserade Nokia-telefoner som idag finns till försäljning i Norden.
Ny trailern för Ready Player One
Har premiär 30 mars 
48.0°
+
André Stray
0
Ordentlig trailer för Alita: Battle Angel
Action från Robert Rodriguez och James Cameron 
46.7°
+
André Stray
0
Så här åker pristagarna till Nobelmiddagen
I flådiga Volvos 
43.9°
+
Roger Åberg
0
Teaser-trailer för Altered Carbon
Första säsongen släpps 2 februari 
46.0°
+
André Stray
0
Hjärtskärande video på svältande isbjörn
Varning för starka bilder! 
-4.9°
+
Roger Åberg
0
Poster för Spielberg-rullen Ready Player One
Aka Mannen med det långa högerbenet 
42.7°
+
Roger Åberg
0
Säsong 2 av Jessica Jones har premiär 8 mars
Här är en teaser 
41.8°
+
Roger Åberg
0
Hur får ni tag på era pepparkakor?
Dagens fråga! 
35.0°
+
Roger Åberg
0
Den ärligare versionen av året på Youtube
Youtube Rewind honest edition 
47.4°
+
Roger Åberg
0
Apple väntas köpa Shazam
Musikkriget tätnar 
20.9°
+
Roger Åberg
0
Tesla utvecklar eget AI-chip
Som ska styra deras bilar i framtiden 
42.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Square Enix bekräftar att Tomb Raider-spel är på ingång
Dags för Shadow of the Tomb Raider? 
44.6°
+
André Stray
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
34.8°
+
Roger Åberg
0