m

HTC presenterar HTC U12+

Kommande flaggskepp från HTC

Mobil / HTC

Nu har HTC officiellt presenterat sin nästa flaggskeppsmodell HTC U12+, en telefon som det redan innan presentationen hade läckt ut en hel del information om.

Vi snackar om en lur som kör en Snapdragon 845-processor från Qualcomm och är försedd med en sex tum stor skärm med upplösningen 2880x1440 pixlar. HTC U12+ har ett dual camera-system (12MP+16MP) på baksidan och de två frontkamerorna är på 8 megapixel var. Den har 6GB RAM och går att få med 64GB eller 128GB lagringsminne. Den levereras med Android Oreo 8.0 samt HTC Sense.

Den 18 juni släpps HTC U12+ i färgerna svart samt blått och kommer då att kosta cirka 8600 kronor. Under kvartal tre släpps telefonen även i rött.

Visa
Pressmeddelande
HTC presenterar sitt nyaste flaggskepp, HTC U12+

Edge Sense 2, 6-tumsskärm i bredformat, en av marknadens bästa dual-kameror, enastående anpassat ljud med USonic och en vacker Liquid Surface-design


STOCKHOLM – 23 maj 2018 – HTC har avtäckt HTC U12+, den hittills största och bästa smartphonen från HTC, med 6-tumsskärm i 18:9-format och den nyaste utgåvan av den unika Edge Sense-teknologin, som gör HTC U12+ enklare att använda än någon annan smartphone.

"Moderna smartphones har vuxit från våra händer, men HTC Edge Sense-teknologin utvecklar sig hela tiden för att ge nya interaktionsmöjligheter, så att det fortsatt är praktiskt och intuitivt att använda din smartphone med en hand. HTC U12+ kan till exempel registrera om den ligger i vänster eller höger hand, och användarupplevelsen blir automatiskt optimerad därefter”, berättar Lars Toft, Country Manager för HTC Nordic.

”Dessutom har U12+ en av marknadens bästa kameror och en enastående ljudupplevelse med BoomSound och USonic-ljudteknologi. Det medföljer ett par högkvalitets USonic-hörlurar med brusreducering, Quick Charge-laddare och transparent baksidesskydd – allt till ett konkurrenskraftigt pris”, avslutar han.


Utdrag av funktioner för HTC U12+:
Edge Sense 2: En ny upplevelse med touch-feedback och interaktiva kanter som gör användningen av U12+ otroligt intuitiv. Den nyaste versionen av Edge Sense registrerar vilken hand du använder och gör det enkelt att använda telefonen med bara en hand. Håll, tryck två gånger, kläm – flera aktiveringstyper och oöverträffade anpassningsmöjligheter för var och en av dem i alla dina favoritappar.

Kameror i toppskiktet: HTC U12+ levererar en dual-kamera som har uppnått ett av marknadens bästa testresultat och fått de varmaste rekommendationerna från experterna på DxOMark. Två kameror på både fram- och baksidan levererar utmärkt bildkvalitet med DSLR-aktiga bokeh-effekter, UltraSpeed Autofocus 2 och HDR Boost 2, som öppnar upp för en helt ny värld av konstnärlig kreativitet, oavsett var du är. Den primära kameran har 2x optisk zoom och 10x digital zoom samt Sonic Zoom, som gör det möjligt att fokusera ljudupptagningen i videor på bestämda ljudkällor.

Vårt bästa ljud hittills: BoomSound-högtalarna i U12+ spelar båda högre, djupare och klarare än någonsin tidigare, och de medföljande USonic-hörlurarna med aktiv brusreducering kan med avancerad sonarteknologi justera ljuden perfekt till dina öron.

Tunna kanter, 18:9 och Liquid Surface: Med en 6-tums Quad HD-display i 18:9-format och ultratunna interaktiva kanter och knappar, som är en del av den helstöpta Liquid Surface-designen, ger HTC U12+ ett visuellt och funktionellt helhetsintryck som ingen annan. Välj mellan den stilrena Ceramic Black, den illröda Flame Red eller den unika Translucent Blue, som vackert kombinerar den inre och yttre skönheten med en läcker och diskret färggradering.

Specifikationer och prestanda: Qualcomm Snapdragon 845-plattformen kombinerat med Dual SIM, 6 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme ger en prestanda som är ett flaggskepp värdigt. Med ett kraftfullt batteri med en nominell kapacitet på 3500 mAh och upp till 23,8 timmars taltid på 3G/4G-nätverk, USB 3.1 Type-C samt stöd för Bluetooth 5, 802,11 a/b/g/n/ac Wi-Fi och MU-MIMO är kommunikationen säkrad på alla håll och kanter.

Pris, tillgänglighet m.m.
HTC U12+ kommer i Sverige att finnas tillgänglig i Ceramic Black (HTC:s webbutik samt andra återförsäljare) och Translucent Blue (HTC:s webbutik) från den 18 juni. Flame Red-varianten kommer att finnas tillgänglig från tredje kvartalet i HTC:s webbutik. Rekommenderat pris är 8 590 SEK inkl. moms.
Företag på Nya Zeeland har testat 4-dagarsvecka
Ansåg att det var en succé 
58.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Booking.com fällda i Patent- och Marknadsdomstolen
Ska inte blanda sig i hotells prissättningar 
54.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Link kommer till Mario Kart 8 Deluxe
Från Zelda - Breath of the Wild 
41.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Google Pay verkar vara på ingång i Sverige
Ännu en betallösning! 
44.2°
+
André Stray
0
Nu lämnar den siste Siri-grundaren Apple
Hejdå Tom Gruber 
41.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Politiker kritiska till affären mellan Telia och Bonnier
Socialdemokrater och Moderater är båda kritiska 
45.0°
+
Roger Åberg
0
Ordentlig trailer för Nightflyers
George RR Martins nya sci-fi-serie 
43.0°
+
André Stray
0
Nu kan du lukta cannabis utan att använda det
Cannabis-baserad parfym lanserad 
24.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Microsofts senaste kvartal gick bra
Surface, Azure och Xbox går finemang 
42.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Andra säsongen av Iron Fist släpps 7 september
Här är en teasertrailer för den 
33.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Amazon fixar AR-funktion för att hitta skruvar
Slipp leta själv 
46.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Trump dissar EU:s rekordböter mot Google
Var väl inte helt oväntat 
19.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Telia köper Bonnier Broadcasting
TV4 får ny ägare 
20.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Diamanter inte så ovanliga som man trott
Finns biljontals ton under våra fötter 
50.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Guerilla Games expanderar
Vill få ut spel snabbare 
47.4°
+
André Stray
0
Sony visar upp ny teknik för portabla projektorer
Fixar HD-upplösning på de flesta ytor 
45.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Första cannabis-företaget noteras på NASDAQ-börsen
Tilray värderas till 150 miljoner dollar 
46.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Netflix uppdaterar gränssnittet för sina tv-appar
Blir lite enklare att få en överblick 
46.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Forskare och företag i gemensamt upprop mot mördarrobotar
Artificiell intelligens ska inte användas till dödliga vapen 
50.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nyupptäckt hajart får namn efter "Shark Lady"
Säg hej till Squalus clarkae 
43.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Roblox uppger att hacker låg bakom gängvåldtäkt i barnspelet
Hacker gav sin spelare nya förmågor 
32.8°
+
Wille Wilhelmsson
0