m
NordicHardware utsatt för inbrott
Håll ett öga på andrahandsmarknaden 
7.7°
+
André Stray
0
Teslas lastbil susar förbi på vägen
Framtiden är snart här 
53.4°
+
Bobby Green
0
Candide fortsätter att åka skidor överallt
Uppföljaren till Quattro är här 
80kg
+
Bobby Green
Personliga skyltar gav åtta miljoner under 2017
Som gick till en rad trafiksäkerhetsprojekt 
51.8°
+
Roger Åberg
0
Hela Breaking Bad på en minut
Fyller 10 år i år 
45.4°
+
Bobby Green
0
Så här bor man i Japan
Följ med hem till en helt vanlig familj 
113kg
+
Roger Åberg

NordicHardware utsatt för inbrott

Håll ett öga på andrahandsmarknaden

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

Våra vänner på NordicHardware utsattes i helgen för inbrott. Förövarna lyckades lägga vantarna på flertalet produkter från deras testlabb. Det handlar om ett 60-tal moderkort, grafikkort och processorer som är på vift, varav flera är ingenjörsexemplar och referenskort.

Chefredaktör Anton Karmehed ber oss läsare hålla ett öga öppet på köp- och säljsajter så att produkterna kan hittas. NH har skapat ett Google-dokument där produkterna, med produktnamn och i vissa fall serienummer, som de vet med sig har försvunnit. Stöter ni på någon av produkterna så bör ni skicka in tips till redaktionen@nordichardware.se. Dokumentet hittar ni via länken här nere till vänster.

NordicHardwares forum kommer Anton och gänget hålla oss uppdaterade om förloppet.

Anton Karmehed vill inte att någon ska hängas ut på NordicHardware och hälsar detta till Feber-läsarna:
– Vårt mål är givetvis att försöka få tillbaka de produkter som blivit stulna men det finns ingen som tjänar på att läsare och konsumenter agerar offentlig lynchmobb. Ser ni annonser som stämmer in på de produkter vi listat i artikeln så skicka gärna ett tips till oss på redaktionen men häng inte ut potentiellt misstänkta/oskyldiga i offentliga forum, det orsakar potentiellt bara mer skada. Stort tack för stödet Feber.se och alla era läsare!

Nu finns Microsoft Classic IntelliMouse att köpa

Din för 449 kronor

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

Det var i oktober som Microsoft berättade att de skulle återuppliva klassiska musen IntelliMouse. Nu berättar Sweclockers att musen har lanserats och hittat ut i svenska butiker.

Alla har den inte ännu riktigt ännu men den finns i lager i ett antal butiker. Även om några mindre butiker har lockpriser på den verkar de stora ha enats om att 449 kronor är ett rackarns rimligt pris för musen.

Fitbit petar in träningsappen Coach till Xbox One och PC

Smidigt!

Visa inte PC-artiklar
PC / Mjukvara

Fitbit har släppt appen Coach till Windows 10 och Xbox. Med appen kan du komma igång med din träning genom att tipsa och demonstrera diverse övningar som du kan göra framför din TV-apparat.

Appen är gratis att ladda ner och använda, men vill du låsa upp allt så får du lägga ut 40 dollar per år för att komma åt premiumfunktioner.

Samsung börjar producera GDDR6-ram för grafikkort

Mer energieffektiva och är snabbare

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

Samsung har meddelat att produktionen har dragit igång för GDDR6-ramchipp. De nya minneschippen är framtagna med 10nm-procedur, vilket ska göra att de är dubbelt så snabba och drar 35 procent mindre ström än GDDR5. Mer specifikt ska de nya chippen hantera hastigheter på upp till 72GB/s.

GDDR6-chippen kommer med rätt stor sannolikhet petas in i nästa generations grafikkort.

Hur snabbare processorer gav oss Meltdown och Spectre

Vox snackar buggar

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

Meltdown och Spectre är rätt lökiga buggar som påverkar praktiskt taget alla processorer i världen. Men hur hamnade vi här egentligen? Vox har släppt en video som förklarar just detta.