Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
29.8°
+
Roger Åberg
0
Burger King gör reklamfilm mot mobbning
Ingen ska mobbas, varken burgare eller människor 
44.0°
+
Roger Åberg
0
Öl brygd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
80kg
+
Bobby Green

Copmutex Taiwan är ganska säkra på sig själva

Invigningen var dock rätt tråkig

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Under invigningen i morse på Computex 2009 så var det ganska självsäkra ord som yttrades från alla talare, med bland andra borgmästaren här i Taipei.

Jag måste väl ändå säga att överlag så kändes det ganska torrt men det spetsades till då och då men en och annan rolig kommentar. Bäst var nog i alla fall chefen för hela Computex som som sagt bara hade bra ord att säga om Taiwan, inte helt oväntat. Han sade att mässan nu i alla fall är andra största i världen och att Taiwan ligger långt framme i teknikbranschen.

"Tittar man på marknaden", sa han, "då är 9 av 10 bärbara datorer från tillverkare här i Taiwan och den sista som inte är det går inte att använda". Det är väl ungefär så bra som det blev ifrån talarnas sida.

Under ceremonin presenterades också en hel del priser till många olika produkter som fick utmärkelsen "Best Choice". Det är för många kategorier för att nämna alla men bland annat fanns Nvidias Ion och bärbara datorer från både Acer och Asus.

RSS 2 kommentarer till artikeln
Tiny
Vad trist det är att alla måste ha ett lass modeller som står och ser söta ut hela tiden.
av Tiny, tisdag 02 juni 2009 kl 22:42
banarne
Det är också konstigt att de lägger massvis med pengar på modeller, reklamgodis, montrar osv, men lägger bara typ fem minuter i Powerpoint till att göra projektionerna till invigningen...
av banarne, onsdag 03 juni 2009 kl 10:40
Kommentera artikeln