m
r
Polisen har rensat bort 1250 målvaktsbilar i Malmö
Bra jobbat! 
42.4°
+
Roger Åberg
0
Saudiarabien kommer att tillåta biografer i landet
Har varit förbjudna i 35 år 
42.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Köp ett par handklovar för 65 000 dollar
Eller inte 
80kg
+
Bobby Green

Microsoft ger med sig

Ändrar i en del klipp

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Efter en del om och men och påtryckningar från Apple så ger Microsoft med sig när det gäller Laptop Hunter-reklamerna, vilket från början skulle vara ett slag tillbaks mot Apples "Get a Mac" reklamer som fått Windows att framstå som buggigt och minst sagt allt ifrån attraktivt.

Microsoft tar nu bort vissa scener ur reklamfilmerna där priset av Apples datorer nämns. Till exempel togs en kommentar bort ur den senaste snutten där Lauren köper en dator till hennes mamma där mamman säger "This Mac is $2,000, and that's before adding anything." Det enda som är kvar i den nya snutten angående priset är i stort sett bara en kommentar som Lauren säger till sin mamma, "It seems like you're paying a lot for the brand".

För den som inte trodde att Microsoft skulle vika sig så har en talesman också bekräftat att redigeringarna är ett svar på Apples klagomål. Han tillade dock att det inte ändrar fokus av kampanjen, vilket är att visa värdet du får när du väljer en PC.

RSS 10 kommentarer till artikeln
adex
Åh FFS Apple är det töntigaste företaget någonsin, snackar skit om alla andra men gråter genast när de själva blir mobbade.
av adex, måndag 27 juli 2009 kl 23:45
yggler
pinsamt apple
av yggler, tisdag 28 juli 2009 kl 00:53
JohnnyBoy87
Haha, riktigt patetiskt faktiskt, är man med i leken får man fan leken tåla, speciellt om man själv är den som satt spelet i rullning.

Jävla patetiska töntjävlar. Ska bli kul om någon försvarar Apple i det här..

Anyone?..
av JohnnyBoy87, tisdag 28 juli 2009 kl 00:58
Simpan
Tja, med tanke på att Apple INTE krävt att reklamen ska bort, utan bara att faktauppgifterna om dem (som priset) ska vara korrekt så tycker jag nog Apple gör rätt.

Kom ihåg att det var först när uppgifterna om priserna var fel som Apple kontaktade Microsoft. Att sedan världens största mjukvaruföretag valde att göra en affär av det tycker jag säger mer om hur pressade Microsoft är än om Apple.

Sedan ÄNDRADE också Microsoft i sin reklam. Det skulle de inte gjort om inte Apple hade rätt, eller hur?

Rätt ska vara rätt. Om ni tycker det är okej att Microsoft använder felaktiga uppgifter i sin reklam, så får det stå för er.
av Simpan, tisdag 28 juli 2009 kl 08:22
JohnnyBoy87
Rätt ska vara rätt eh?!..ditt patrask.

Men att Apple blåljuger i sina reklamer, det ska visst stickas under stolen.

Jag tror Microsoft gjorde en affär av det just för att!! Det gav onekligen publicitet, hur många här inne tror du inte tycker som jag gör? 1-0 till Microsoft oavsett om de ändrade prisinformationen eller ej. Jag menar, det skiljer EN JÄVLA DOLLAR från deras prissänkning och det Microsoft snackade om i reklamen. De snackade om "Alla Macs kostar ju minst 2000$ etc etc" Och Apple kontrar med. "Nehe du!, för nu kostar den sämsta varianten 1999$, du kan lika gärna köpa en säck rutten potatis för du får lika mycket användning för det, men tihi, nu måste Microsoft ändra sina reklamer."

Detta borde innebära att Apple gör om sina reklamer och slutar ljuga om bland annat att Vista låser sig. Jag har inte varit med om det en endaste gång.

Och Btw, herrejesus vilket jävla skitsnack från Apples sida. Och de frälsta skrattar förnöjt åt Microsofts användare, "tihi, ni har en dålig dator, men jag betalade en miljon mer och min fungerar, tihi" Vem är det som blir lurad egentligen?..

I helgen gav jag en MBP en ordentlig chans då jag var på mediamarkt. Tog såklart värstingen och fingrade på den. Jag trodde jag skulle bli svept under fötterna av allt positivt jag hört, dels här och från vänner. Men vafan?.. Var det allt? Ska jag betala över dubbla priset för det här skräpet? INTE EN JÄVLA CHANS.

Fullkomligt hatade musplattan, skärmen ska vi inte prata om, och vadå snabb? Tycker ni det är snabbt? OJ OJ OJ säger jag bara, Haha, vad ni går miste om styrka och snabbhet från Microsofts datorer då.

Men det är ju klart, ni kan ju uppgradera era inte så låsta dat....oj, nej just det, det kan ni ju inte.

...Round 2?...
av JohnnyBoy87, tisdag 28 juli 2009 kl 14:02
JohnnyBoy87
@ ramalamadingdong

För det första, jävlar vad glad jag är att klippa/klistra finns, eller hur ramalamadingdong?

För det andra, läste du hela mitt inlägg? Och det var allt du kunde säga?

Hehe, jag är lugn :)
av JohnnyBoy87, tisdag 28 juli 2009 kl 14:16
Netzach
@JohnnyBoy87: Man köper inte Mac pga hårdvaran, även om det finns miffon som ser det som accessoarer för att kamma hem stilpoäng. Jag tycker inte om laptops över huvud taget, så jag skulle heller inte köpa en MB/MBP.

Jag har sagt det förut, det är en fråga om mjukvarukvalitet som jag inte stött på i vare sig Windows eller Linux på alla de installationer av olika slag man fått använda på företag, skolor och hemma hos bekanta.

Inte en chans att jag anser att jag tjänar på att betala hälften för en dator jag bara "kan" (Hackintosh går ju också) köra Win, Linux eller någon annat mindre OS. Jag gör faktiskt annat än spelar eller driver FTP-server med min dator. ;-)
av Netzach, tisdag 28 juli 2009 kl 22:52
Melvin
Ajfan, trillade jag rätt in i ett korståg? Min DeLorean måste ha krånglat.
av Melvin, onsdag 29 juli 2009 kl 01:01
Touchstone
"It seems like you're paying a lot for the brand" blev ett slående statement för hur många tänker. Det "verkar" dyrt men har inte riktigt fakta att backa upp påståendet med.
av Touchstone, onsdag 29 juli 2009 kl 11:35
vanka
@JohnnyBoy87: Jag skulle bara vilja påpeka att Microsoft inte tillverkar datorer.
av vanka, torsdag 30 juli 2009 kl 03:31
Kommentera artikelnPolisen har rensat bort 1250 målvaktsbilar i Malmö
Bra jobbat! 
42.9°
+
Roger Åberg
0
Saudiarabien kommer att tillåta biografer i landet
Har varit förbjudna i 35 år 
42.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Snubbar dubbar Star Wars på skånska
ArgaSkånskaMän gör det igen! 
42.7°
+
André Stray
0
Mamma testar läskig VR - skyddar sig med hundens bak
Så kan det gå 
46.1°
+
Bobby Green
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
34.7°
+
Roger Åberg
0