Ny version av doftljuset som luktar som en ny Mac
Om man inte kan få nog av det 
28.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Google Calendar har fått nytt utseende
På webben 
44.4°
+
Roger Åberg
0
De här prylarna måste du ha för att laga mat
Alltså, måste 
80kg
+
Roger Åberg

Adobe visar Flash på HP's Slate

HP vidarutvecklar sitt touch-tåg

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Vi såg den redan på CES-mässan i början av året: HP's Slate. Vad många av oss trodde skulle bli en stor presentation blev knappt något alls, Steve Ballmer höll upp en tidig prototyp och sedan var det inget mer med det.

Men nu har HP tillsammans med Adobe bestämt sig för att stilla vår prylhunger en smula. Tyvärr så är det mer fokus på hur fantastiskt Flash är istället för på själva HP-maskinen men vi nöjer oss med det vi får.

Hårdvaran ser riktigt trevlig ut (ni ser den 30 sekunder in i videon). Väldigt liten och riktigt snygg. Men många frågetecken kvarstår där det största är Windows 7 - hur bra funkar operativsystemet på den här typen av pryl, både när det kommer till touch, prestanda och batteritid. Priset kommer också att bli oerhört intressant, kan de sälja den här för 500 dollar eller mindre kommer den nog att sälja oberoende av hur bra touch är eller hur prestandan är.

På det får vi inget svar i dag men klart är att HP tänker lägga en variant av sitt mjukvaruskal TouchSmart ovanpå Windows 7, precis som de gör på de datorer de i dag säljer som har touch. Jag vill inte göra några jämförelser mellan Windows Mobile/HTC Sense och detta, men ryggmärgen säger att skal täcker över något som inte riktigt är helt hundra.

Flash då? Eftersom det är Windows 7 funkar det så klart finfint!

En till (oerhört fejkad) video efter hoppet