Ny version av doftljuset som luktar som en ny Mac
Om man inte kan få nog av det 
28.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Google Calendar har fått nytt utseende
På webben 
44.4°
+
Roger Åberg
0
De här prylarna måste du ha för att laga mat
Alltså, måste 
80kg
+
Roger Åberg

MSI tycker att deras kunder ska RTFM

Ett aprilskämt som vekrar sluppit ut tidigt

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

RTFM borde väl vara ett ganska välkänt begrepp vid det här laget och det är fortfarande lika irriterande när man får höra det. Det tyckte också ett antal av MSIs kunder efter att de fått email från supporten.

Bit-tech rapporterar att det är tydligen ett email som gått ut till alla företagets kunder som registrerat sig på MSIs supportforum, alltså omkring 97 000 användare.

I mailet så stod det bland annat att teamet bakom MSI-support forumet och MSIs support team är trötta på att förklara saker för användare som kan hittas i manualen. Det står dessutom att företaget har byggt in RTFM-chip i sina produkter, vilka ska känna av om man läst manualen eller inte och vägra ge dem support tills de läst manualen.

Fortsättningen av mailet säger att man ska bli bannlyst från support, RMA och forumet om man orsakat skadan själv eller om man inte läst manualen, vilket bestäms av RTFM-chipet.

Inte förvånande så blev ganska många av MSIs kunder upprörda över mailet och MSI själva har svarat med att detta var ett första aprilskämt, vilket verkar ha kommit iväg lite tidigt då det skickades ut 25:e mars.