Fiskare hittar simmande leguan
Sex kilometer från land! 
45.2°
+
Roger Åberg
0
Skön Gremlins-affisch
Med massvis med populärkulturreferenser 
41.9°
+
Frode Wikesjö
0
Nytt material från MGMT
Det här är Little Dark Age 
80kg
+
Bobby Green

Tegra 2 ska komma med stöd för 3D

Kommer finnas tillgänglig längre fram i vår

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Produkter baserade på Tegra 2 börjar just nu komma ut på marknaden men Nvidia planerar redan en uppgradering av plattformen.

Man skulle kanske kunna kalla det för Tegra 2.5 om man vill, eller Tegra 2 3D som Nvidia själva säger. Plattformen kommer bestå av en dualcore 1,2 GHz processor som kommer marknadsföras som en 3D-kapabel mobil processor och chipet går nu under namnet T25.

T25 ska tydligen börja massproduceras under det här kvartalet och ska finnas tillgängligt för tillverkare någon gång under våren. Det ska tydligen också eventuellt finnas stöd i Chromium OS för T25, vilket säkerligen kommer ge ett par intressanta netbooks eller tablets framöver.

Det har ju varit mycket snack på sista tiden om att 3D ska komma till mobila enheter och det här kan vara plattformen som gör det till verklighet. Återigen så gäller det väl att man måste slopa glasögonen för att det ska få en stor utbredning på marknaden så vi får väl se helt enkelt när prototyper börjar dyka upp innan vi kan säga någonting mer.