Samsung låter dig köra Linux-dist på telefonen
Linux on Galaxy 
42.3°
+
André Stray
0
Ett nytt alternativ för data på iPad
Men det är inte speciellt bra det heller 
26.8°
+
Roger Åberg
0
Så får Saturday Night Live till sina grejer
Det finns ett recept 
82kg
+
Bobby Green

MSI detaljerar utbyte av Sandy Bridge-moderkort

Skickar nytt innan kunder skickar tillbaks returer

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Många moderkortstillverkare har, efter det att felet med Sandy Bridge-chipseten P67/H67 upptäcktes, sagt att de kommer ersätta alla kunder på något sätt så att de ska få fungerande produkter. Intel har också sagt att de kommer ta på sig alla kostnader i slutändan för det inträffade.

En av de mer generösa tillverkarna av moderkort är MSI, vilka nu gått ut och sagt att de kommer att skicka ut ersättningskort till drabbade kunder redan innan de fått in returerna. Detta gör de för att minska "downtime" hos sina kunder. Tyvärr gäller detta endast på den nordamerikanska marknaden.

Användare som skriver upp sig på en webbsida som MSI skapat kommer alltså att kunna välja att få ett nytt kort skickat till sig innan de skickar tillbaks sitt eget felaktiga kort.

Företaget säger också att de nu är i farten med att byta ut chipset på alla kort och det betyder troligen att leveranser till slutkund av nya felfria kort inte är långt borta. De nya korten kommer också att ha en speciell klisterlapp, vilken kan ses på bilden här till höger, som avslöjar att det chipset som används har B3 stepping. Nu kan vi bara hoppas på att alla andra tillverkare gör något liknande för att urskilja felaktiga kort från de felfria.