RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
50.0°
+
Roger Åberg
0
Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
48.5°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
95kg
+
Roger Åberg

AMD lanserar ny reklamkampanj

Hånar Intel ännu mer

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

På alla hjärtans dag förra veckan såg vi hur AMD trakasserade Intel för deras fiasko med Sandy Bridge-plattformen och felet i P67/H67-chipseten där prestandan i en del SATA-portar försämras med tiden.

AMD har fortsatt i samma spår nu i och med en ny marknadsföringskampanj där företagets slogan är "Ready, Willing and Stable". Med det vill de uppmana datortillverkare och PC-entusiaster att välja förstklassiga CPU:er och GPU:er för att bygga den bästa PCn man kan få idag.

Även om det inte sägs rent ut att det är riktat som ett slag mot Intel så kan man tolka att AMD med "stable" syftar på buggen i Sandy Bridge. Man kanske kan tycka att företaget är lite snabba i vändningarna och det vore väl ganska illa om något liknande visade sig dyka upp i Brazos-plattformen eller de kommande Llano-APU:erna.

Som en del av den nya kampanjen så säger AMD att de lanserat reklam på "ledande sidor" för PC-entusiaster samt att de skapat en webbsida som ska innehålla lättförståelig information om företagets produkter. På måndag nästa vecka kommer AMD också att lansera en tävling genom Twitter där de deltagande har chans att vinna AMD-produkter samt spel.