RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
57.4°
+
Roger Åberg
0
#MeToo har fått stort genomslag i sociala medier
Hashtaggen som används för att belysa sexuella trakasserier 
41.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
80kg
+
Bobby Green

Toshiba överger planer på Chromebook

Skippar nog Intel Windows 7 tablet också

Visa inte PC-artiklar
PC / Övrigt

Nu vet jag inte hur många som bryr sig om att Toshiba verkar överge planer på att bygga en tablet baserad på Windows 7 då sådan enheter inte är så attraktiva hursom men att företaget också överger planer på att tillverka en chromebook kanske är lite intressantare.

Digitimes skriver nämligen om att både Toshibas 11,6" tablet som skulle haft Windows 7 och den kommande Chromebook som företaget utvecklar har försvunnit från Toshibas produktlanseringsplan, enligt källor inom industrin. Toshibas Chromebook tas tydligen bort på grund av att företaget sålde dåligt med netbooks och inte långa många som man väntat under 2010.

Anledningen till varför man inte tänker släppa en tablet med Windows 7 är dock oklara men det kan bero på att Toshiba lägger all vikt bakom den nya Android 3.0 Honeycomb Thrive-plattan istället. Det kan fortfarande betyda att en tablet med Windows 7 kommer att släppas, bara att den istället blir försenad.

En sak vi ska komma ihåg dock är att allt detta är spekulationer och inget officiellt har ännu sagts från Toshiba själva.